PROTIV NOVAKA TI PADNE MRAK NA OČI, ALI NE DAJEM MU ŠANSE U PARIZU: Đokovićev prijatelj iskren do koske

Autor:

Sport

02.04.2024

16:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole će pre do 25. grend slema nego do zlata.

PROTIV NOVAKA TI PADNE MRAK NA OČI, ALI NE DAJEM MU ŠANSE U PARIZU: Đokovićev prijatelj iskren do koske

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković ima jedan san, da osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Parizu. Osvojio je prvi reket sveta 24 grend slema, 40 mastersa i rekorder je po broju nedelja na vrhu ATP liste, ali dalje od bronze na Igrama nije stigao. Zbog toga su svi u svetu tenisa svesni da će dati sve od sebe da napadne najsjajnije odičje u Parizu.

Toga je svestan i njegov veliki prijatelj Damir Džumhur, najbolji teniser Bosne i Hercegovine. On je dao zanimljive izjave u jednom podcastu u kojem je gostovao dok se osvrtao na Novaka Đokovića. Dajući svoje viđenje šansi najboljeg tenisera sveta na predstojećim Olimpijskim igrama, on je istakao da bi Đoković trebalo da pametno odluči šta će mu biti prioritet ove sezone. Mada je svestan da nije nikakva tajna da je cilj Đokovića osvajanje Olimpijskih igara ove sezone, iako mu on daje veće šanse na grend slem turnirima.

Republika

Foto: Starsport

Damir Džumhur

- Mislim da je on svestan da ima najviše šansi da osvoji Vimbldon, možda će čak više da mu bude u glavi da ne mora na Rolan Garosu da bude, koliko na Vimbldonu. Novak mora pametno da odluči ove godine šta je njegov prioritet, čemu želi da se posveti. Mislim da može da osvoji još jedan grend slem, da stigne do 25. Nekako mu više šansi dajem da osvoji još jedan grend slem nego Olimpijskih igara. Znam koliko će pritiska da stavi na Olimpijske igre. Igranje u dva i tri dobijena seta je ogromna razlika. Kad znaš da moraš da dobiješ tri seta protiv Noleta tebi padne mrak na oči i kad znaš ako jedan set nekako izvučeš i dobiješ, tu si, postoji šansa. To su grend slemovi i zato je te najbolje i najteže dobiti na grend slemu - rekao je Džumhur u podcastu Reketiranje.

Takođe, Džumhur je govorio o tome kako vidi sadašnji tenis, ističući da Đoković igra "svemirski tenis" i otkrivajući kako izgledaju grend slem turniri iza kulisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading