VELIKA ŠTETA: Aleksandra Krunić poražena NAKON DRAME i TRI SATA tenisa!

Autor:

Sport

20.03.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostala je bez drugog kola na Floridi.

VELIKA ŠTETA: Aleksandra Krunić poražena NAKON DRAME i TRI SATA tenisa!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u drugo kolo mastersa u Majamiju, pošto je u prvom kolu poražena od Nemice Laure Zigmund 4:6, 6:2, 6:2.

Meč je trajao dva sata i 40 minuta, a Nemica je tek nakon preokreta stigla do prokreta protiv Krunićeve koja je trenutno 626. teniserka sveta.

Aleksandra je prethodno plasman u glavni žreb turnira na Floridi obezbedila kroz kvalifikacije, ali je posustala na prvoj prepreci.

Ono što raduje je velika borba i odlična partija Aleksandre, koja je pokazala da nije rekla sve što ima u svetu tenisa, i pored pozicije na WTA listi.

 

 

Krunićeva je dobila prvi set rezultatom 6:4, a u tim moentima meča je fantastično igrala i činilo se da će meč rešiti u svoju korist. Ipak, bolje rangirana protivnica je digla nivo tenisa, te je došla do preokreta.

Zigmund će u drugom kolu turnira u Majamiju igrati protiv Letonke Jelene Ostapenko.

WTA turnir u Majamiju igra se za nagradni fond od 8.770.480 dolara.

Srbija je ovako na Floridi ostala bez predstavnika u ženskoj konkurenciji.

Celokupna javnost u Majamiju će biti usmerena ka partijama druge teniserke sveta Arine Sabalenke, koja je uprokos samoubistvu svog momka odlučila da će nastupati na Floridi, a prvi meč će odigrati protiv najbolje prijateljice Paole Badose.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading