KRAJ ZA DUCIJA: Ostao je samo Novak Đoković!

Autor:

Sport

09.03.2024

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slabo izdanje Lajovića u Indijan Velsu

KRAJ ZA DUCIJA: Ostao je samo Novak Đoković!

Foto: Tanjug/AP

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović eliminisan je u drugom kolu Mastersa u Indijan Velsu, pošto je poražen od Amerkanca Frensisa Tijafoa 6:3, 6:3.

Bio je to njihov šest meč i Tijafo sada vodi 5:1. On će u narednoj rundi igrati prktiv Grka Stefanosa Cicipasa.

Ništa Duciju nije polazilo od ruke, Tijafo je bolje ušao u meč i već na startu napravio brejk, a potom i drugi, za 4:1. Lajović je uspeo da smanji na 4:3 i to je sve što je učinio u prvom setu.

U nastavku je bilo nešto neizvesnije, tačnije do šestog gema, kada je Amerikanac oduzeo servis Duciju, koji se posle toga nije vratio u meč.

Deveti gemu je bio odlučujući, Lajović je propustio dve brejk šanse, što je i bila poslednja prilika da nešto učini u ovom susretu. Na kraju, Tijafo je iskoristio prvu meč loptu i završio posao.

 

 

Kako je i Miomir Kecmanović eliminisan u prvom kolu, Novak Đoković ostaje jedini srpski predstavnik u Indijan Velsu.

Što se ostalih mečeva dana tiče, Karlos Alkaraz, aktuelni šampion turnira, slavio je protiv Matea Arnaldija rezultatom 2:1 (6:7, 6:0, 6:1). 

Aleksander Bublik bio je bolji od mladog Kineza Šanga 6:4, 6:1, i sada ga čeka deseti teniser planete Aleks De Minor.

Ben Šelton je uz mnogo muke slavio protiv Jakuba Menšika sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4), a u narednoj rundi odmeriće snage sa Fransiskom Serulondom.

Najveće iznenađenje dana priredio je Tijago Sejbot Vild pobedom nad Karenom Hačanovom 6:1, 7:5, pa Brazilca sada čeka Fabijen Marošan, koji je bio bolji od Nikolasa Đarija 3:6, 7:5, 6:4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading