LAJOVIĆ NIJE ZAVRŠIO MEČ! Iznenadni PROBLEMI prekinuli duel Srbina i Finca!

Autor:

Sport

07.03.2024

07:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenske nepogode u "kalifornijskoj pustinji".

LAJOVIĆ NIJE ZAVRŠIO MEČ! Iznenadni PROBLEMI prekinuli duel Srbina i Finca!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Na prvom danu mastersa u Indijan Velsu, teniska uzbuđenja su bila u punom jeku, ali su nekoliko mečeva bila odložena zbog kiše koja je neočekivano počela da pada.

Među njima je bio i duel srpskog tenisera Dušana Lajovića i Emila Rusuvorija iz Finske, 46. igrača ATP liste.

Reprezentativac Srbije je uspeo da osvoji prvi set rezultatom 7:5 posle sat vremena igre, a zatim je kiša prekinula meč na početku drugog seta.

 

 

Staropazovčanin je krenuo odlično, osvojio je prvi gem i poveo sa 2:0, ali je Finac uspeo da se vrati u meč i preokrene rezultat u svoju korist, vodeći sa 4:3.

Ipak, Lajović nije dozvolio da mu se meč izmakne iz ruku te je ponovo uspeo da osvoji servis rivalu u desetom gemu, obezbeđujući sebi vođstvo pre nego što je kiša prekinula duel.

Prema informacijama medija u SAD, vremenske prilike za drugi dan turnira su dosta jasnije i očekuje se da će se prvo kolo završiti.

Pored meča između Ducija i Rusuvorija, na terenu će se naći i legendarna Amerikanka Venus Vilijams, Dankinja Karolina Voznijacki, dok su planirana još dva meča u muškoj konkurenciji.

S obzirom na neizvesnost koju je donela kiša prvog dana, ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju nastavak takmičenja i ishod mečeva koji su prekinuti usled nepovoljnih vremenskih uslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading