NADAL IZNENADIO ODUSTAJANJEM, PA ŠOKIRAO CEO SVET! Španac OVIM REČIMA najavio KRAJ karijere!

Autor:

Sport

07.03.2024

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivana odluka "kralja šljake" pred start Indijan Velsa.

NADAL IZNENADIO ODUSTAJANJEM, PA ŠOKIRAO CEO SVET! Španac OVIM REČIMA najavio KRAJ karijere!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Španski teniser Rafael Nadal je odlučio da se povuče sa turnira u Indijan Velsu, što je izazvalo razočaranje kod mnogih njegovih fanova.

Ovakva odluka je usledila nakon što je "kralj šljake" shvatio da jednostavno nije spreman da igra na prvom Mastersu u sezoni. Inače, to nije prvi put da se Nadal suočava sa povredama, ali ovoga puta izgleda da mu oporavak ne ide kako je planirao.

Nakon što je propustio veliki deo prošle godine, kao i dosadašnji tok nove sezone, Rafa je odlučio da se vrati u takmičarski ritam, ali su ga povrede sprečile u tome.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Nameravao je rekorder po broju titula na Rolan Garosu da se vrati najpre u Dubaiju. Nije uspeo. Potom je hteo u Indijan Velsu, ali povreda ga je sprečila... Ipak, ono što mnogo više može da brine, jesu i njegove reči, gde bi moglo da se nasluti i da misli o kraju karijere:

- Radio sam dosta jako i trenirao koliko mogu, a onda sam ovog vikenda i testirao sebe, ali nisam spreman da igram na najvišem nivou na ovako važnom turniru. Nije laka odluka, još je teže to što ne mogu da lažem sebe i hiljade fanova. Nedostajaćete mi svi i siguran sam da će ovaj turnir biti ogroman uspeh za sve - napisao je Nadal.

Ostaje da se vidi kako će se najbolji španski teniser svih vremena nositi sa ovom situacijom i da li će uspeti da se vrati na teniski teren u punoj formi.

Za sada "miriše" na kraj jedne blistave karijere...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading