ALKARAZ POKAZAO SLABOSTI: Španac GUBIO, ali se plasirao u narednu rundu!

Autor:

Sport

09.03.2024

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivi dueli u Indijan Velsu.

ALKARAZ POKAZAO SLABOSTI: Španac GUBIO, ali se plasirao u narednu rundu!

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

Karlos Alkaraz, aktuelni šampion turnira u Indijan Velsu poprilično se namučio na startu prvog Mastersa ove sezone, ali je ipak slavio protiv Matea Arnaldija rezultatom 2:1(6:7, 6:0, 6:1).

Španac je prošle godine turnir u pustinji osvojio bez izgubljenog seta, međutim izgleda da Karlitos nije na svom maksimumu.

Iako je proradio nakon izgubljenog oprvog dela igre, deluje da Karlos nije u formi koja ga je krasila tokom prvog dela prethodne godine.

- Morao sam da promenim nekoliko stvari. Napravio sam nekoliko gređaka u prvom setu, morao sam da povećam procenat prvog servisa – rekao bih da je to bio ključ da zaigram bolje, i da uhvatim ritam i u dugim razmenama - rekao je Alkaraz nakon trijumfa.

 

 

Španca u trećem kolu čeka Kanađanin Feliks Ože-Alijasim, a ovo će mu biti ozbiljan izazov.

Najveće iznenađenje dana priredio je Tijago Sejbot Vild pobedom nad Karenom Hačanovom 6:1, 7:5, pa Brazilca sada čeka Fabijen Marošan, koji je bio bolji od Nikolasa Đarija 3:6, 7:5, 6:4.

Aleksander Bublik bio je bolji od mladog Kineza Šanga 6:4, 6:1, i sada ga čeka deseti teniser planete Aleks De Minor.

Ben Šelton je uz mnogo muke slavio protiv Jakuba Menšika sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:4), a u narednoj rundi odmeriće snage sa Fransiskom Serulondom.

Danas će na terenu biti i Novak Đoković, a njegov meč protiv Aleksandra Vukića neće biti na programu pre 20.00 časova po našem vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading