SRBIJA BEZ PREDSTAVNICE NA INDIJAN VELSU! Krunićeva nije stigla do GLAVNOG ŽREBA!

Autor:

Sport

04.03.2024

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razočaravajuć poraz naše teniserke.

SRBIJA BEZ PREDSTAVNICE NA INDIJAN VELSU! Krunićeva nije stigla do GLAVNOG ŽREBA!

Foto: Starsport

Srpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira u Indijan Velsu, pošto je izgubila u prvom kolu kvalifikacija od iskusne Italijanke Sare Erani. Iako je Krunićeva imala dobar start, osvojivši dva brejka i povedavši sa 3:0, usledila su tri izgubljena servisa koja su uticala na dalji tok meča. Na kraju je Erani slavila rezultatom 7:5, 6:1.

Krunićeva je pokazala izuzetnu borbenost na početku meča, uzimajući inicijativu i vodstvo od 3:0. Međutim, niz od tri izgubljena servisa dovelo je do preokreta, te je Erani uspela da stigne do vođstva od 7:5 u prvom setu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandra Krunić


Krunićeva je osvojila prvi servis gem u drugom setu, ali nije uspela da zadrži ritam i povrati se u meč. Iako je pokazala momente svoje igre, bilo je jasno da joj nedostaje željena forma za ovaj meč.

Naravno da je poraz u kvalifikacijama za turnir u Indijan Velsu razočaravajući za Krunićevu, ali ona ima priliku da nauči iz ovog meča i da radi na unapređenju svoje igre kako bi ostvarila bolje rezultate u budućnosti. Ovaj meč je takođe prilika da se osvrnemo na trenutnu formu srpske teniserke i da prepoznamo oblasti u kojima može napredovati.

Podsetimo, na ovom turniru, čitavu srpsku javnost interesuje nastup Novaka Đokovića. Posle poraza u polufinalu Australijan opena, prvi reket sveta je napravio pauzu, i sada se vraća na teren osvežen i spreman za nove pobede. Novak na Indijan Velsu nije igrao od 2019. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading