SLAVNI TENISER DOBIO JEZIVE PRETNJE SMRĆU! "KU*VIN SINE, ZARIĆU TINI NOŽ U VRAT"!

Autor:

Sport

02.03.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je već uključena u slučaj.

SLAVNI TENISER DOBIO JEZIVE PRETNJE SMRĆU! "KU*VIN SINE, ZARIĆU TINI NOŽ U VRAT"!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Holger Rune

Poslednjih dana, mladi teniser na ATP turu, Holger Rune, postao je meta brutalnih pretnji smrću. Na društvenim mrežama pojavile su se preteće poruke upućene sedmom teniseru sveta, u kojima se pominje čak i upotreba noža. Majka mladog tenisera, Aneke, je javno objavila jeziv sadržaj poruka i uputila indirektnu poruku osobi koja je skrivala identitet.

- Je**ni ku**in sine. Čekam te. Uloviću te i zariću ti nož u vrat, a onda ću odseći tvoju glupu glavu. Biće u svim vestima. Prokletstvo, to će da bude lekcija i za sve ostale. Je**ni šljam. Dolazim po tebe, umrećeš od tupog noža - stoji u objavama na društvenim mrežama. 

Foto: Tanjug/AP

Holger Rune

 

Runeova sestra je istakla da je policija već uključena u istragu ovog slučaja i da će svako ko se na neprimeren način obrati Holgeru i članovima njegove porodice biti razotkriven. Ovo nije prvi put da se sportisti javno suočavaju sa sajber nasiljem, što naglašava ozbiljnost problema.

Osim Holgera, i druge teniseri su bile meta onlajn zlostavljanja. Ruskinja Darija Kastakina i mlada češka teniserka Linda Noskova takođe su se suočile sa pretnjama nakon određenih teniskih događaja. Svest o ovom problemu postaje sve važnija u sportskoj zajednici.


Ovakvi slučajevi ukazuju na hitnu potrebu da se sajber nasilje prema sportistima tretira ozbiljno i da se preduzmu odgovarajuće mere zaštite i sprečavanja ovakvih incidenata. Organizacije, zajedno sa nadležnim institucijama, treba da preduzmu korake kako bi se osigurala sigurnost sportista i sprečilo zlostavljanje putem društvenih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading