AMERIKANAC OTKRIO ZAŠTO MRZE NOVAKA ĐOKOVIĆA: "On je LOŠ MOMAK, RASTURIO je Bitlse"!

Autor:

Sport

27.02.2024

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bili su veliki rivali na terenu, a odnos im je išao od mržnje do poštovanja.

AMERIKANAC OTKRIO ZAŠTO MRZE NOVAKA ĐOKOVIĆA: "On je LOŠ MOMAK, RASTURIO je Bitlse"!

Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji teniski broj 1 Endi Rodik vodio je u karijeri bitke sa mladim Novakom Đokovićem, a Amerikanac nikako nije podnosio tenisera iz Srbije.

Zamerao mu je Rodik da se često lažno žali da je povređen, da mu smetaju sitnice, ali je kasnije promenio ploču.

Kako je stario, sve je više shvatao veličinu Novaka Đokovića, a sada o njemu govori samo u hvalospevima.

Rodik je u jednom intrevjuu opisivao Novaka Đokovića, a dao je najbolju analizu zbog čega Srbin i pored najvećih uspeha gotovo nikad nema podršku sa tribina.

- Čudno je, on je kao teniska Joko Ono, rasturio je Bitlse. On je onaj kojeg nismo želeli, koji nam nije bio potreban. Već smo imali rivalstvo, levoruki na desnorukog, kontrast stilova. Onda se odjednom pojavi kiborg, robot, ali i neko ko igra s mnogo emocija, i kaže: "Ne zanima me taj hajp, kompletan sam igrač, ne možete da me prođete, ne možete ni oko mene, izdržaću sve vaše udarce". Bilo je čudno, mislim da je prosečni mejnstrim navijač koji nije skroz u tenisu bio ljut na njega zbog toga - rekao je Rodik.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Rodik

 

Rušio je Nole rivalstva, kao što već gotovo pune dve decenije ruši sve rivale protiv kojih igra.

Njegovi teniski uspesi će ostati upisani zlatnim slovima u istorijskim knjigama. Kada jednog tužnog dana Đoković odluči da završi karijeru, gotovo da neće biti rekorda koji neće biti u njegovom vlasništvu. Oni najvredniji već jesu, a mnogo vode će proteći pre nego što ih neko dostigne.

Lične preference su jedno, a činjenice nešto sasvim drugo.

Zaboravite Rodžera Federera i Rafaela Nadala, Novak Đoković je najbolji teniser koji je ikada držao reket u ruci...i nije čak ni blizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading