DRAMA NA POČETKU PROGRAMA! Dragana Kosjerina u MINIĆU zagrmela, pa zapušila usta Slavenu - PUBLIKA OSTALA U ŠOKU!

Autor:

Zabava

27.02.2024

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Kosjerina zarežala na Slavena Došlo.

DRAMA NA POČETKU PROGRAMA! Dragana Kosjerina u MINIĆU zagrmela, pa zapušila usta Slavenu - PUBLIKA OSTALA U ŠOKU!

Foto: www.youtobe.com/RTS printscreen

Takmičenje "Pesma za Evroviziju" je započelo, a 14 izvođača će se boriti da pokažu da zaslužuju da prođu u finale koje će se održati u subotu. Voditeljka ovog programa je tradicionalno Dragana Kosjerina, koja je i ovoga puta zablistala u fantastičnoj kombinaciji. Nosila je kratku metalik haljinu koju je uparila sa metalik čizmama do kolena. Njena zalizana kosa je bila fenirana na ravno, a ceo autfit je bio upotpunjen metalnim narukvicama.

Foto: www.youtobe.com/RTS printscreen

Slaven Došlo i Dragana Kosjerina

 


Ovogodišnje takmičenje "Pesma za Evroviziju" obeleženo je raznovrsnošću muzičkih žanrova. Učesnici su predstavili širok spektar stilova, od tradicionalnih balada do modernih pop numera, što je doprinelo dinamici i interesovanju publike.

Na takmičenju su se našli kako mladi talenti, tako i iskusni izvođači sa dugogodišnjim iskustvom. Neki od učesnika su već poznati širom Evrope, dok su drugi prvi put stali na ovako veliku scenu. Ovo takmičenje pruža priliku da se čuju nove muzičke snage i da se afirmišu talentovani izvođači.

Dragana je u jednom momentu poručila Slavenu da ne mora da govori kao da snima reklamu, te se svi u studiju nasmejali, pa i sam glumac.

"Pesma za Evroviziju" predstavlja ne samo muzičko nadmetanje, već i platformu za kulturnu razmenu među evropskim zemljama. Kroz muziku i tekstove pesama, publika ima priliku da sazna više o različitim kulturama, običajima i jezicima, što doprinosi jačanju međunarodnih veza i razumevanju.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cilka

27.02.2024 22:02

Ko grmi Obukli ih ko sa buvljaka Unakazili zgodnog Slavena

Vesna

27.02.2024 22:49

Dragana je prelepa zena, ali OVO na njoj je toliko ruzno i ne uklapa se. Jedino bi cizme koje su IZNAD kolena /a ne DO kolena/ mogle da prodju u boljoj kombinaciji.Sa ovim carapama ili helankama nikako. Haljina totalni promasaj. Slaven, mlad momak pristojnog izgleda uvek, ali sada u kratkom sakou sa 3 broja sirim ramenima i sirokim pantalonama uzas. .Kristina je bolje prosla , samo ima visak na rukavima. aStefan ima malo los kroj pantalona...Scenografija uzasna psihodelicna, a o izvodjacima, muzici i scenskom nastupu bolje da ne pisem,