NEMILOSRDNO IZREŽETAO ŠKALJARCA! Određen pritvor osumnjičenom za Mustafino ubistvo!

Autor:

Hronika

27.02.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je večeras saslušan u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

NEMILOSRDNO IZREŽETAO ŠKALJARCA! Određen pritvor osumnjičenom za Mustafino ubistvo!

Foto: Facebook

Osumnjičenom za ubistvo Edmonda Mustafe, Baraninu D.I. određeno je zadržavanje od 72 sata.

On je večeras saslušan u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

Njega je saslušala tužiteljka Irena Burić, koja rukovodi slučajem, pišu Vijesti.

Mustafa je ubijen iz vatrenog oružja danas oko devet časova, a nedugo nakon toga uhapšen je osumnjičeni.

Tužiteljka Burić kasnije je novinarima saopštila da se D. I. sumnjiči za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Podsetimo, osumnjičeni za ubistvo Edmonda Mustafe, Baranin D.I, priveden je na saslušanje u Više državno tužilaštvo u Podgorici. Tužiteljka Irena Burić, koja rukovodi slučajem, izjavila je novinarima da se D.I. sumnjiči za ubistvo i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Mustafa je ubijen iz vatrenog oružja oko devet časova, a nedugo nakon toga uhapšen je osumnjičeni. Tužiteljka Burić je izjavila da ne može govoriti o motivu, ali da će se istražiti svi relevantni aspekti slučaja. Ona je takođe naglasila da je izvršen uviđaj na licu mesta zajedno sa službenicima Centra bezbednosti Bar i veštacima iz Forenzičkog centra Danilovgrad, te da su izuzeti tragovi sa lica mesta koji će biti predmet daljeg veštačenja.

Crnogorska policija je uspela da uhapsi D.I., osumnjičenog za ubistvo Edmonda Mustafe (29) u Baru. Mustafa je bio poznat kao član organizovane kriminalne grupe na crnogorskom primorju. Nakon što je ispalio desetak hitaca, osumnjičeni je pobegao sa mesta zločina, ali je policija brzom i efikasnom akcijom uspela da ga locira i uhapsi. Osumnjičeni je uhvaćen dok je upravljao električnim trotinetom i nosio kacigu na glavi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading