UBIO MUSTAFU, PA POKUŠAO DA POBEGNE NA TROTINETU! Najnoviji detalji hapšenja u Baru - pronađeno i oružje kojim je likvidiran Edmond!

Autor:

Hronika

27.02.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saopštenju policije, D.I. je osumnjičen za krivično delo ubistvo, kao i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

UBIO MUSTAFU, PA POKUŠAO DA POBEGNE NA TROTINETU! Najnoviji detalji hapšenja u Baru - pronađeno i oružje kojim je likvidiran Edmond!

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Crnogorska policija je uspela da uhapsi D.I., osumnjičenog za ubistvo Edmonda Mustafe (29) u Baru. Mustafa je bio poznat kao član organizovane kriminalne grupe na crnogorskom primorju. Nakon što je ispalio desetak hitaca, osumnjičeni je pobegao sa mesta zločina, ali je policija brzom i efikasnom akcijom uspela da ga locira i uhapsi. Osumnjičeni je uhvaćen dok je upravljao električnim trotinetom i nosio kacigu na glavi.

Pronađeno oružje korišćeno za likvidaciju

U torbi koju je osumnjičeni nosio pronađena je automatska puška, koja se sumnja da je korišćena za izvršenje likvidacije. Prema saopštenju policije, D.I. je osumnjičen za krivično delo ubistvo, kao i za nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Ova informacija dodatno potvrđuje sumnje da je Mustafino ubistvo povezano sa kriminalnim delovanjem na crnogorskom primorju.

Međunarodna poternica za osumnjičenim

Interesantno je da je D.I. već bio potraživan na međunarodnom nivou, s obzirom na to da je bila raspisana međunarodna poternica za njim od strane države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji. Ovo ukazuje na to da osumnjičeni ima veze sa međunarodnim kriminalnim aktivnostima.


Ovim hapšenjem, crnogorska policija je poslala snažnu poruku da će odlučno delovati protiv kriminalnih grupa i pojedinaca koji ugrožavaju sigurnost i javni red. Očekuje se da će dalja istraga otkriti više detalja o motivima i pozadini ovog zločina, kao i da će osumnjičeni odgovarati pred pravdom za svoja dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading