DUGO JE NIJE BILO U JAVNOSTI! Evo kako danas IZGLEDA Jelena Janković! (FOTO)

Autor:

Sport

27.02.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala fotografija iz svetske prestonice.

DUGO JE NIJE BILO U JAVNOSTI! Evo kako danas IZGLEDA Jelena Janković! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Nekada najbolja teniserka sveta Jelena Janković (11. avgust 2008.), danas je posvećena porodici i privatnom životu. Posle uspešne karijere, Srpkinja se povukla iz javnosti i retko se pojavljuje u medijima.

Međutim, nedavno je privukla pažnju kada je njen prijatelj Ivan Zečević podelio zajedničku fotografiju sa njom, iz Dubaija gde Jankovićeva trenutno boravi.

U aprilu 2021. godine, Jelena je postala majka ćerkice Une, koju je dobila u braku sa uglednim doktorom Brankom Baraćem. Otkako je završila tenisku karijeru, Srpkinja je odlučila da se posveti porodici i privatnom životu, izbegavajući medijsku pažnju.

Poslednje objave na društvenim mrežama Jelene Janković datiraju iz sredine 2020. godine, kada je boravila u Emiratima. Nedavna fotografija koju je Ivan Zečević podelio pokazuje da ona i dalje neguje svoj prepoznatljivi stil i izgled.

 

Jelena je u proteklim godinama boravila u Dubaiju, gde je stekla krug prijatelja među kojima je i Zečević. Njen boravak u ovom luksuznom gradu pokazuje da uživa u mirnom životu daleko od teniske scene i medijske pažnje.

Iako je nekada bila poznata po svojoj teniskoj karijeri, Jelena Janković danas uživa u ulozi majke i supruge, gradeći srećnu porodičnu svakodnevicu. Njen povremeni izlazak u javnost u vidu fotografija iz Dubaija ostavlja utisak da i dalje neguje svoj prepoznatljivi stil i eleganciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading