NEOČEKIVANA PODRŠKA ZA ĐOKOVIĆA: Slavni Britanci veruju da će NOVAK IGRATI DO 55. GODINE!

Autor: M. M.

Sport

11.02.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta ih oduševio.

NEOČEKIVANA PODRŠKA ZA ĐOKOVIĆA: Slavni Britanci veruju da će NOVAK IGRATI DO 55. GODINE!

Foto: www.profimedia.rs

Neočekivana podrška za Novaka! Iz Velike Britanije stižu izjave tamošnjih slavnih tenisera, Tima Henmana i Lore Robson, koji su oduševljeni igrama Đokovića, iako je najbolji u istoriji na poslednjem grend slemu u Melburnu ispao od kasnijeg osvajača Janika Sinera.

Hemnam je svojevremeno bio među najboljim britanskim teniserima, dok je Robson takođe bila u miljenica tamošnje javnosti kada je uspevala da slavi u uvodnim rundama prestižnih turnira.

- Znate kako, kada lestvicu postavite tako visoko, onda postoji samo jedan put posle toga. Sam je priznao posle polufinala u Melburnu da mu je to bio jedan od najgorih mečeva na slemovima. Ali kada osvojite taj turnir 10 puta, pričate o 100 mečeva, tako da je u ljudskoj prirodi da u jednom momentu dođe slabiji meč, nema potrebe za uključivanjem alarma. Za mene je on favorit na svakom turniru na kom bude igrao - rekao je Henman.

Slično mišli i Lora Robson.

- Za mene taj poraz od Sinera nije katastrofa, kao ni poraz od De Minora na početku godine, ne bih tome pridavala veliki značaj. Još uvek je najbolji na svetu, osvaja skoro sve. Jednostavno, mlađi igrači se probijaju, imaju sve više samopouzdanja i veruju da mogu da ga izazovu u mečevima na tri dobijena seta, što možda ranije nije bio slučaj. On ima 36 godina, kreće se fantastično i zaista nisam zabrinuta. Osećam da je on jedan od onih sportista koji bi mogao da igra do 55. godine - dodala je Lora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading