ZADOJEN MRŽNJOM: Odvratan napad Albanca na Novaka!

Autor: P. Z.

Sport

04.02.2024

11:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskočio bi iz svoje kože jer je Đoković najbolji.

ZADOJEN MRŽNJOM: Odvratan napad Albanca na Novaka!

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Najveći teniser svih vremena Novak Đoković bolna je rana svima koji ne vole Srbiju ili su fanovi Rodžera Federera ili Rafaela Nadala.

Upravo jedan od njih je teniski novinar iz lažne države Kosovo Fred Mejer.

On na društvenim mrežama ne krije mržnju prema najboljem teniseru u istoriji.

- Veliki fan Nadala, Federera i Alkaraza. Novak je večni broj tri - piše u opisu Mejerovog profila, na kom je u prvom planu istaknuta i zastava tzv. Kosova.

Albanac neretko na Tviteru vređa Noleta, a to je bio slučaj i ovog puta.

- Da li je Novak Đoković najnedopadljiviji i igrač koji se najgore ponaša na celom Turu? - upitao je Fred svoje pratioce, uz kompilaciju snimaka na kojima srpski as lomi rekete.

- Ovo su jasni znaci nasilnika - napisao je Mejer preko video snimka.

Međutim, novinar iz lažne države Kosovo nije dobio odgovore kakvim se nadao, već su ga korisnici Tvitera "pokopali" komentarima kako je Nole najbolji, najvoljeniji i ni slučajno nije siledžija, dok su mnogi i Mejeru poručili da se mane Đokovića i da pokuša da živi svoj život.

Podsetimo, Novak Đoković je najuspešniji teniser svih vremena sa 24 osvojene grend slem titule, 40 trofeja na mastersima i sedam pehara sa završnih turnira. Osim toga, Nole je rekorder i po broju nedelja na prvoj poziciji ATP liste, gde je proveo 410 sedmica, a čak osam puta je godinu završavao kao najbolji na svetu, što nikome drugome nije pošlo za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading