FRANCUSKI DUŠAN KECMAN: Raspalio sa CELOG TERENA za POBEDU! Čiji pogodak je BOLJI?(VIDEO+ANKETA)

Autor:

Sport

04.02.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan pogodak stiže nam iz Francuske.

FRANCUSKI DUŠAN KECMAN: Raspalio sa CELOG TERENA za POBEDU! Čiji pogodak je BOLJI?(VIDEO+ANKETA)

Foto: Starsport

Košarkaši Roana pobedili su Bloa rzultatom 80:77 u 22. kolu šampionata Francuske, a o završnici ove utakmice priča cela planeta.

Pri rezultatu 77:74 za goste, domaći sastav je imao napad na desetak sekundi do kraja te su pogodili trojku preko Tobina Karberija. Na semaforu je ostalo 2.4 sekunde, a onda je na scenu stupio Džordan Taker.

U stilu Dušana Kecmana, koji je Partizanu doneo titulu AdmiralBet ABA lige u nezaboravnom finalu protiv Cibone u Zagrebu 2010. godine, šutnuo je TAker sa tr četvrtine tera i pogodio!

 

 

Goste je do pobede vodio Morin sa 18 poena, 15 skokova i pet asistencija dok je Džuns dodao 14 uz tri skoka, a Taker je susret završio sa 12 poena i po dva skoka i asistencije. Dvocifren je bio i Di-Džej Kuper sa 11 poena, šest asistencija i tri skoka.

Kod poraženog sastava najbolji je bio upravo Karberi sa 18 poena uz četiri skoka i dve asistencije.Keli i Braun dodali po 11 poena. Keli je imao sedam skokova, a Braun tri uz dve asistencije.

Pored pomenutog Kecmana, čiji je koš imao najveću vrednost jer je ulog bila titula, nešto slično je uradio pre dve nedelje i Jorgos Papajanis, centar Fenerbahčea, koji je pogotkom sa svoje polovine doneo turskom timu produžetak.

 

 

 

 

Svaki od ovih šuteva je neverovatan, ali vas pitamo ko je to izveo najbolje?

Odgovorite u anketi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading