SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Novaka OBRISALI sa LISTE! Nema ga ni MEĐU 10!

Autor:

Sport

03.02.2024

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna nepravda učinjena ka prvom reketu ATP liste.

SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Novaka OBRISALI sa LISTE! Nema ga ni MEĐU 10!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji tensier sveta Novak Đoković odmara se posle iznenađujuće eliminacije u polufinalu ovogodišnjeg Australijan opena od Janika Sinera. Italijan je kasnije pobedom nad Rusom Danilom Medvedevim preokretom od 3:2 osvojio prvi Grend slem u Melburnu.

U međuvremenu, prvi reket Srbije je potvrdio da će nastupati na Mastersu u Indijan Velsu početkom marta, pa će tek tada navijači iz Srbije i sveta ponovo moći da uživaju u majstorijama Đokovića kada bude jurio svoj šesti trofej na ovom turniru.

Ono što će, međutim, razbesneti Noletove fanove jeste činjenica da je jedan od popularnih Tviter naloga pod imenom "Fifa World cup stas", objavio listu od 10 najvećih sportista svih vremena i naravno, bezobrazno su izostavili Đokovićevo ime.

 

 

Vodeći na listi je Argentinac Lionel Mesi, fudbaler Intera iz Majamija, prate ga legendarni bokser Muhamed Ali i Mesijev ljuti rival Kristijano Ronaldo iz Al Nasra, dok je još jedan proslavljeni as, nekadašnji košarkaš Čikago Bulsa Majl Džordan na četvrtom mestu.

Što se tiče dama, samo je američka teniserka Serena Vilijams dobila mesto u ovoj konkurenciji.

Zaista je neverovatno da se na ovom spisku nije moglo naći ime Novaka Đokovića, iako je u svojoj oblasti daleko uspešniji od mnogih navedenih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading