GOAT ĐOKOVIĆ DOBIO PODRŠKU NAJVEĆEG SVIH VREMENA! Brejdi: "Gledao sam Novaka"...

Autor:

Sport

01.02.2024

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač u istoriji američkog fudbala pričao o srpskom teniseru.

GOAT ĐOKOVIĆ DOBIO PODRŠKU NAJVEĆEG SVIH VREMENA! Brejdi: "Gledao sam Novaka"...

Foto: Printscreen/Twitter

Novak i Tom Brejdi

Čuveni kvoterbek i najbolji američki fudbaler svih vremena Tom Brejdi bio je u Novakovom boksu tokom finala Rolan Garosa prošle godine, kada je Srbin pobedio Norvežanina Kaspera Ruda, dok se od ranije zna da su njih dvojica dobri prijatelji.

Sada je legendarni GOAT u jednom intervjuu istakao koliko se divi uspesima srpskog tenisera, pogotovo kada dođe do preokreta iz gotovo nemoguće situacije.

Novak Đoković glavna je tema danima u svim svetskim medijima, tačnije njegov poraz u polufinalu Australijan opena od Janika Sinera, dok se Tom uključio u program čuvene "Fox" televizije, na kojoj radi kao stručni konsultant.

Legenda NFL je govorila o timovima u američkom fudbalu, pa je povukao paralelu između njih i Novaka Đokovića.

- Gledao sam Novaka Đokovića kako je izgubio toliko prvih setova, i on je jednostavno na kraju pronalazio rešenje. Ne morate da dominirate 6:0, 6:0, 6:0, nekad možete da gubite na početku. I protivnici imaju plan takođe, ali kako meč odmiče, vidite kakav je plan i prilagodite svoj plan za kontranapad - rekao je Brejdi.

Nole je, podsetimo, posle eliminacije u polufinalu Australijan opena, najavio da neće igrati u Dubaiju, kao ni do kraja tekućeg meseca, pa ga na terenu možemo očekivati tek na martovskom Mastersu u Indijan Velsu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading