SRBIJA GUBI 2:0 OD SLOVAČKE: Evo gde možete gledati kako naši teniseri jure epski preokret u Dejvis kupu!

Autor: P. Z.

Sport

03.02.2024

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Orlovima" su potrebne tri pobede u subotu kako bi prošli dalje.

SRBIJA GUBI 2:0 OD SLOVAČKE: Evo gde možete gledati kako naši teniseri jure epski preokret u Dejvis kupu!

Foto: Starsport

Teniska reprezentacija Srbije

Teniska reprezentacija Srbije veoma loše je započela takmičenje u ovogodišnjem Dejvis kupu, pošto je prvog dana izgubila oba singl meča u duelu sa Slovačkom.

Miomir Kecmanović prvo je izgubio od Lukasa Klajna 2:0 (7:6, 6:2), a potom je Aleks Molčan savladao Dušana Lajovića 2:1 (4:6, 6:2, 6:0).

Prema tome, da bi Srbija izborila plasman na finalni turnir Dejvis kupa, potrebno joj je da u subotu ostvari sve tri pobede nad Slovacima. Prvo u dublu, a zatim i u dva singla.

Ono što se zna je da će Lajović i Kecmanović ponovo igrati singlove protiv Klajna i Molčana, samo će se zarotirati, a sigurno je i da će u dublu za Srbiju nastupiti Nikola Ćaćić, ali selektor Viktor Troicki i dalje nije odlučio ko će mu biti partner.

- Ćaćić je siguran, ali videćemo da li će Miša ili Duci na teren sa njim - rekao je selektor posle prvog dana takmičenja.

Program u Kraljevu počinje od 13 časova, a ljubitelji tenisa će sve mečeve moći da prati na kanalu TV Sportklub 2.

Republika

Foto: Starsport

Reprezentacije Srbije i Slovačke

Posle prvog dana takmičenja, Viktor Troicki nije krio razočaranje.

- Razočaran sam, nije dobra situacija za nas da gubimo kod kuće sa 2:0, ali naučen sam da se ne predajem - rekao je selektor Srbije.

Nastavio je u dahu.

Od svih singlaša koje imamo u zemlji, dvojica spremnih su danas igrala. Nažalost, nije bilo dobro, nije bio njihov dan, podbacili su - zaključio je Troicki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading