"BOOKING" NA UDARU NASILNIKA I PREVARANATA! Devojka sa dečkom iznajmila stan pa ga DEMOLIRALA - sigurnosne kamere SVE SNIMILE, vlasnici saznali da joj to nije PRVI PUT! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.02.2024

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na poslednjem snimku koji je vlasnik stana uspeo da pogleda, može se videti kako par izlazi iz stana, uprkos tome što su trebali da napuste stan tog jutra.

"BOOKING" NA UDARU NASILNIKA I PREVARANATA! Devojka sa dečkom iznajmila stan pa ga DEMOLIRALA - sigurnosne kamere SVE SNIMILE, vlasnici saznali da joj to nije PRVI PUT! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Na Instagram stranici "Moj Beo Grad" nedavno je objavljena priča koja je privukla pažnju mnogih korisnika društvenih mreža. Naime, jedan par je iznajmio stan preko platforme "Booking" za period od četiri dana, ali su napustili smeštaj bez ikakvog obaveštenja vlasniku.

Prema informacijama objavljenim na Instagram stranici, devojka koja je iznajmila stan često koristi slične usluge za kratkoročni smeštaj. Na poslednjem snimku koji je postavljen na društvenim mrežama, mogu se videti ona i njen dečko kako izlaze iz stana, navodno u jutro kada su trebali da napuste smeštaj.

Ova situacija je izazvala zabrinutost među korisnicima društvenih mreža, s obzirom na to da je to samo jedan od primera potencijalnih prevara u vezi sa iznajmljivanjem stanova preko online platformi.

 

 

- Devojci je izdat stan, preko bukinga za jednu osobu, 4 dana je boravila tu sa dečkom sa snimka, samo su izašli iz stana bez obaveštenja vlasniku. Na zadnjem snimku su oni kako izlaze to jutro kad su trebali napustiti stan. Saznaje se posle da ona često iznajmljuje stanove, dal je neko imao ovakvo iskustvo ne znam ali ljudi trebaju biti na oprezu - piše u objavi.

Reakcije na ovaj događaj su bile raznovrsne, s nekim korisnicima koji su delili slična iskustva ili upozoravali druge na oprez prilikom iznajmljivanja smeštaja putem online platformi.

Ovo nije prvi put da se javljaju slične priče o problemima s iznajmljivanjem stanova preko interneta. Mnogi korisnici su pozvali na veću pažnju i sigurnost prilikom korišćenja ovih usluga.

Ukoliko planirate da iznajmite smeštaj preko online platformi, savetuje se da detaljno proverite sve informacije o smeštaju i vlasniku, kao i da budete pažljivi prilikom komunikacije i dogovora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading