GLEDALA KAKO JOJ SAV NAMEŠTAJ PROPADA! Žena se požalila na ČUDNE ZVUKOVE u stanu, a onda je na DRUŠTVENIM mrežama dobila OBJAŠNJENJE o njenom problemu! (FOTO)

Autor: D.B.

Vesti

16.01.2024

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije znala šta ju je snašlo, a onda je na fejzbukU dobila sve neophodne informacije.

GLEDALA KAKO JOJ SAV NAMEŠTAJ PROPADA! Žena se požalila na ČUDNE ZVUKOVE u stanu, a onda je na DRUŠTVENIM mrežama dobila OBJAŠNJENJE o njenom problemu! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Jedna žena iz Srbije nedavno se suočila sa neobičnim problemom u svom domu - otkrila je da joj je nameštaj napadnut i oštećen od strane nekog nepoznatog grickača.

Na Fejsbuku je podelila fotografiju oštećene stolice i ispričala svoje iskustvo, tražeći savete od članova grupe "Insekti Srbije".


Žižak - nevidljivi uništitelj nameštaja
Republika

Komentari koji su usledili nakon objavljivanja fotografije ukazuju da bi uzrok ovog problema mogao biti žižak, štetočina koja je poznata po svojoj sklonosti grickanju drveta. Mnogi su podelili svoja iskustva sa ovom vrstom insekata, a neki su čak ponudili korisne savete kako rešiti ovaj neobičan problem.

Saveti za rešavanje problema

Jedan korisnik je podelio svoje iskustvo sa uspešnim rešavanjem problema, ističući da je stolice držao u zamrzivaču nedelju dana, nakon čega više nije čuo grickanje. Drugi su predložili iznošenje nameštaja napolje na par dana, koristeći niske temperature kako bi se štetočina eliminisala.

Upozorenje o potencijalnoj šteti

Jedan član grupe je podelio svoje iskustvo sa žižcima, ističući da je njegov prijatelj morao da zameni sav nameštaj i parket nakon što nije reagovao na vreme. Ovo upozorenje naglašava ozbiljnost problema sa žižcima i potrebu da se problem reši čim se primeti, kako bi se sprečila dalja šteta.

U zaključku, ova neobična situacija sa žižcima koji napadaju nameštaj pokazuje da čak i najmanji insekti mogu prouzrokovati značajnu štetu u domu. Saveti i iskustva koja su podelili članovi grupe "Insekti Srbije" mogu biti od velike pomoći osobama koje se suočavaju sa sličnim problemom.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading