JOŠ JEDAN ŠOK NA AUSTRALIJAN OPENU! Ispala NAJBOLJA teniserka SVETA! Izbacila je TINEJDŽERKA!

Autor:

Sport

20.01.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Senzacija!

JOŠ JEDAN ŠOK NA AUSTRALIJAN OPENU! Ispala NAJBOLJA teniserka SVETA! Izbacila je TINEJDŽERKA!

Foto: Tanjug/AP

Iga Švjontek ispala je sa Australijan opena u trećem kolu! Najbolju teniserku sveta izbacila je malo poznata češka teniserka Linda Noskova - 3:6, 6:3, 6:4. Poljakinja je dobila prvi set, ali je onda izgubila naredna dva i nije došla ni do druge nedelje prvog grend slema sezone.

Očigledno je da joj ne leži Melburn, pošto je najbolji plasman na ovom turniru imala 2022. godine kada je došla do polufinala. Prošle sezone ispala je u četvrtom kolu. Osvojila je četiri Grend slem titule, tri na Rolan Garosu i jednu na US openu. Priliku da popravi taj skor neće imati u Australiji.

 

 

Noskova je 50. teniserka sveta, ima samo 19 godina i nalazi se na početku karijere, najveći uspeh do sada upravo joj je plasman u osminu finala na ovogodišnjem Australijan openu. Tamo je čeka bolja iz meča Elina Svitolina (Ukrajina) - Viktorija Golubić (Švajcarska). Prošle godine je Linda ispadala u drugom kolu Rolan Garosa i US opena, a u prvoj rundi Vimbldona. Sada je uspela da eliminiše i najbolju na planeti.

Kada je osvojila poslednji poen, počela je da plače. Nije ni sama mogla da veruje.

- Neverovatno je, nisam mogla da verujem da sam pobedila. Malo sam se tresla u tom poslednjem gemu, pravila sam greške iz servisa, pomoglo mi je kada sam odservirala as. Kao tim smo napravili taktiku za meč, imam veliku podršku i to mnogo pomaže, rekla je Noskova u intervjuu na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading