SENZACIJA U MELBURNU! Srbin IZBACIO Hrvata, prvi nosilac u AUTU!

Autor:

Sport

19.01.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko iznenađenje u konkurenciji dublova.

SENZACIJA U MELBURNU! Srbin IZBACIO Hrvata, prvi nosilac u AUTU!

Foto: Starsport

Đoković i Ćaćić

Srpski teniser Nikola Ćaćić je u paru sa Denisom Molčanovim napravio veliku senzaciju na Australijan openu i eliminisao hrvatsko/američki dubl Ivan Dodig-Ostin Krajiček rezultatom  2:1 (po setovima 6:4, 6:7, 7:6) posle dva sata i 39 minuta igre.

Srbin i Ukrajinac su obezbedili plasman u osminu finala Grend slema u Melburnu, ostvarivši najveće iznenađenje u konkurenciji dublova.

Nikola i Denis su u prvom setu napravili brejk u devetom gemu i poveli sa 5:4. Odmah zatim su i potvrdili brejk. Sleeća dva seta su bila bez brejkova, pa su rešavana u taj-brejku.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Ćaćić

U borbi za četvrtfinale Srbin i Ukrajinac za protivnike će imati Italijane Simonea Bolelija i Andreu Vavasorija koji su eliminisali francuski par Nikolas Mau/Rožer-Vaslan rezultatom 2:1.

Podsetimo, najbolji teniser sveta Novak Đoković na teren izlazi od 9 časova, a rival u šesnaestini finala Australijan opena biće mu Tomas Martin Ečeveri iz Argentine.

Nole je u oba dosadašnja meča dobijao Argentinca, na mastersima u Rimu i Parizu, pa ukoliko prođe dalje ide na pobednika duela Ben Šelton (Sjedinjene Američke Država) - Adrijan Manarino (Francuska).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading