ĐOKOVIĆ NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI PEHARA! Evo gde možete gledati Novakov meč protiv Argentica!

Autor:

Sport

19.01.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser izlazi na teren od devet časova po srednjeevropskom vremenu.

ĐOKOVIĆ NASTAVLJA POHOD KA ODBRANI PEHARA! Evo gde možete gledati Novakov meč protiv Argentica!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković nastavlja pohod ka odbrani prvog Grend slema u sezoni i rekordnom 11. peharu na Australijan openu.

Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" izlazi danas na teren, a rival će mu biti Tomas Martin Ečeveri iz Argentine.

Imao je priliku Nole dva puta da igra protiv "gaučosa" u karijeri i oba puta ga je dobijao. Na Mastersima u Parizu u Rimu, pa je i u današnjem duelu srpski as apsolutni favorit protiv 32. igrača na ATP listi.

Podsetimo, Đoković je u prethodnom kolu upisao pobedu protiv Alekseja Popirina iz Australije rezultatom 3:1, dok je pre toga slavio protiv Dina Prižmića iz Hrvatske istim skorom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tomas Martin Ečeveri

Nasuprot Srbinu, Tomas Martin Ečeveri je skinuo skalp dvojici "zvučnijih" imena, jer je u drugoj rundi izbacio Novakovu redovnu mušteriju Gaela Monfilsa iz Francuske s 3:0 (6:4, 6:4, 6:4), dok je na početku takmičenja u Melburnu eliminisao višestrukog Grend slem šampiona i dvostrukog uzastopnog osvajača zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Endija Mareja iz Velike Britanije.

Duel između Novak Đokovića i Tomasa Martina Ečeverija je na programu od devet časova (09.00), dok je direktan TV prenos omogućen putem Eurosport 1 kanala, kao i u lajv blogu portala Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading