HULIGAN BURTALNO PROVOCIRAO NOVAKA, PA SE UPLAŠIO: Siđi dole, mangupe, da popričamo! Posle se IZVINJAVAO iz daljine!

Autor: M. M.

Sport

18.01.2024

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković više ne toleriše...

HULIGAN BURTALNO PROVOCIRAO NOVAKA, PA SE UPLAŠIO: Siđi dole, mangupe, da popričamo! Posle se IZVINJAVAO iz daljine!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković plasirao se u treće kolo Australijan opena, pošto je sa 3:1 po setovima savladao domaćeg igrača Alekseja Popirina.

Meč na Rod Lejver Areni obeležilo je i sramotno ponašanje australijskih navijača, naročito jednog dela njih koji su provocirali najboljeg na svetu.

Upravo o tome je Nole upitan nakon meča koji mu je obezbedio duel protiv Ečevarije sutra od 9.00.

- Očekivao sam da će atmosfera biti dosta neprijateljski postavljena prema meni i da će stadion navijati za Australijanca, ali nisam pretpostavljao da će neki ljudi da idu tako daleko, vređajući…Neko je tada prešao sve granice pristojnog ponašanja, pa sam morao da mu se suprotstavim i da ga pozovem da dođe i kaže mi u lice ono što je govorio na tribinama. On se tada, da ne kažem u žargonu, uplašio i krenuo da se izvinjava sa daljine - istakao je Đoković srpskim izveštačima iz Melburna, a potom se osvrnuo na aktuelnu temu ulaska publike u stadion skoro po sopstvenom nahođenju:

- Sport će morati tim kretanjima da se prilagodi. Te pojave nisu nešto što dolazi, već je tu neko vreme, deo je naše sadašnjosti. Svaki Grend Slem je jedinstven na svoj način. US ppen je ubedljivo najglasniji, gde se sve vrti oko te zabave i zabavnog programa. Publika je glasna, popije poneko piće, zabavlja se  i smatra da ima pravo na to kupovinom karte, da može da kaže stvari koje želi, da se izrazi i ponaša kako hoće. Da li je to u skladu sa nekim moralnim kodeksom i normalnim očekivanim ponašanjem na teniskim turnirima? Verovatno i nije u ovakvim situacijama, a pogotovo onoj koja se desila protiv Popirina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading