POZNAT TERMIN: Evo KADA će Novak Đoković NA TEREN u Australiji!

Autor:

Sport

18.01.2024

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori Australijan opena objavili raspored za šesti dan takmičenja..

POZNAT TERMIN: Evo KADA će Novak Đoković NA TEREN u Australiji!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković će u trećem kolu Australijan opena igrati protiv Tomasa Ečeverija, a ovaj meč biće na programu od 9.00 časova po srpskom vremenu na "Rod Lejver areni" u Melburnu.

U dnevnom terminu, snage će odmeriti Lesija Curenko i Arina Sabalenka, odnosno Luka van Aše i Stefanos Cicipas.

Janik Siner otvara program od 02.00 na Margaret Kortu, rival mu je Sebastijan Baes, dok će priliku da zatvore ovaj teren imati Sebastijan Korda i Andrej Rubljov od 10.30.

Što se Đokovića tiče poprilično se mučio u dve uvodne runde, gubio je po set u prvom kolu protiv Dina Prižmića iz Hrvatske, kao i u drugoj rundi protiv Alekseja Popirina.

Novak je analizirao narednog rivala, a izrazio je divljenje prema njemu.

 - Nisam video kako je igrao, ali je dobio dva meča protiv Monfisa i Mareja. Rezultati su impresivni, igra verovatno tenis života na betonu. Na terenu će biti težak protivnik, obojica želimo da pobedimo. Njegov nivo na betonu je napredovao, moram da budem spreman za to - rekao je Đoković o Ečeveriju.

Težak je bio put Tomasa Martina Ečeverija do trećeg kola. Najpre je na premijeri izbacio Gren slem šampiona Endija Mareja iz Velike Britanije, a zatim i Gaela Monfisa 3:0 (6:4, 6:4, 6:4) koji je redovna mušterija Novaka Đokovića.

Zanimljivo da je upravo Đoković najveći idol Argentinca, koji je više puta to pokazivao na društvenim mrežama.

Tomas je 2017. godine uplovio u profesionalne vode, a sezonu ranije je osvojio prvi ATP bod i već tada je pokazao kakvu mu motivaciju daje najbolji teniser svih vremena.

Naime, Ečeveri svakog ponedeljka poredi svoje ATP bodove sa Novakovim bodovima i tim gestom je pokazao koliki respekt ima prema njemu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading