ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO POTEZOM! Otkriveno šta se KRIJE iza papirića koji je Nole PODIGAO s poda! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.01.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispostavilo se da je srpski as prehlađen ušao u meč protiv Australijanca.

ĐOKOVIĆ ŠOKIRAO POTEZOM! Otkriveno šta se KRIJE iza papirića koji je Nole PODIGAO s poda! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se pobedom nad Australijancem ruskog porekla Aleksejom Popirinom plasirao u treće kolo prvog Grend slema u sezoni.

Nole će tako za ulazak u osminu finala igrati protiv Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine, koji je s 3:0 eliminisao Francuza Gaela Monfisa.

Ipak, jedan detalj tokom duela protiv ljubimca domaće publike iznenadio je sve gledaoce na tribinama, koji se dogodio početkom trećeg seta.

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=barbara+%C5%A1et

Pored Novaka se odjednom našao jedan papirić, pa navijačima nije bilo jasno da li mu je ispao ili mu je neko dobacio isti.

Ispostavilo se da je ovo prvo bilo u pitanju, jer je srpskom asu ispala papirna maramica.

 

 

Naime, Novak je već neko vreme prehlađen i tokom pauze između gemova je iz džepa vadio maramicu i brisao nos.

Najuspešniji teniser u istoriji već 10 dana ima problem sa prehladom, što se moglo uočiti i kada je trenirao između mečeva na Australijan openu.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading