ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Novak PRIZNAO zašto se POSVAĐAO s navijačem!

Autor:

Sport

17.01.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta prošao u treće kolo Australijan opena.

ĐOKOVIĆ OTVORIO DUŠU! Novak PRIZNAO zašto se POSVAĐAO s navijačem!

Foto: www.profimedia.rs

Za nešto manje od tri sata Novak Đoković je uspeo da elimiiše domaćeg predstavnika Alekseja Popirina rezultatom 3:1 i nastavi pohod ka odbrani pehara u Melburnu.

Posle meča srpski as je govorio o dešavanjima na terenu:

- Nisam igrao niti sam se osećao najbolje u poslednjih nedelju dana. frustrirajuće je kada igram na ovakvom nivou. To je sport, ne može uvek najbolje. Ali, pronašao sam način. Još jedan tesan meč, ponovo odlučen u četvrtom meču. Promašio je forhend na 30-40, popustio je u taj-brejku, tada sam ja uhvatio momentum. Ne mogu da budem zadovoljan svojim tenisom, ali je normalno da se suočavate sa ovakvim periodom, ali treba da se iz toga izvuče najbolje - rekao je Nole.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Osvrnuo se potom na sukob s navijačima, kao i na prozivku jednog od njih, na koju je morao da odreaguje.

- Ne želite da znate. Mnogo je stvari izrečeno meni na terenu. Tolerisao sam tokom većine meča. Pozvao sam ga da mi se suprotstavi. Nije imao hrabrosti da siđe. Ako si hrabar, siđi i reci mio u lice. Izvinio mi se iz daljine - istakao je Novak Đoković.

Za plasman u 4. kolo Australijan opena, najbolji teniser sveta igraće protiv Tomasa Martina Ečeverija iz Argentine.

Australijan open 2024

Prvi ovogodišnji grend slem turnir počeo je u nedelju, 14. januara, a završiće se 28. januara, kada će biti odigrana finala u muškom singlu, odnosno ženskom dublu.

Srbija u Melburnu ima samo jednu žensku predstavnicu, a to je Aleksandra Krunić, pošto su Olga Danilović i Natalija Stevanović ispale u kvalifikacijama, kao što je bio slučaj i sa Hamadom Međedovićem u muškoj konkurenciji. Međutim, u muškom singlu Srbiju predstavljaju Novak Đoković, Laslo Đere, Dušan Lajović i Miomir Kecmanović. Što se dublova tiče, svi koji igraju singl, osim Noleta, oprobaće se i u konkurenciji parova, a pored njih tu je i dubl specijalista Nikola Ćaćić.

Titulu na Australijan openu u muškom singlu brani neprikosnoveni Novak Đoković, koji je turnir u Melburnu osvajao već deset puta, a prošle godine je u finalu pobedio Stefanosa Cicipasa. Sa druge strane, u ženskoj konkurenciji je prethodne sezone pehar osvojila Arina Sabalenka, koja je u borbi za trofej savladala Elenu Ribakinu.

Ovogodišnji Australijan open igra se za ukupni nagradni fond od 52,3 miliona američkih dolara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading