CICIPAS ZASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI: Đoković je jedan SEBIČAN ČOVEK!

Autor:

Sport

17.01.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniser sa Kipra govorio je o svetskom broju jedan.

CICIPAS ZASMEJAO SVE NA KONFERENCIJI: Đoković je jedan SEBIČAN ČOVEK!

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Podsetimo, dok je u vrlo burnom meču 2. kola Australijan opena Đoković je pobedio Alekseja Popirina, Stefanos Cicipas je nadoknadio set zaostatka protiv Džordana Tompsona i posle nešto više od tri i po sata igre pobedio sa 4:6, 7:6(6), 6:2, 7:6(4), čime je zakazao meč trećeg kola sa Lukom van Ašom (koji je iznenadio 25. nosioca - pobedio je Lorenca Musetija sa 6:3, 3:6, 6:7, 6:3, 6:0).

Posle je u razgovoru sa Džonom Mekinroom govorio o svetskom broju jedan i nasmejao sve prisutne. 

- Znate, brojke ne lažu. Novak Đoković je ovde jedno 12 puta osvojio pehar (tačnije, deset puta, prim. prev.). On je jedna veoma sebična osoba. Kada bi se samo jednog dana probudio manje sebičan, kada bi živeo u stilu "deliti sa drugima je briga o drugima", onda bih, možda... - uz osmeh je počeo da odgovara Cicipas.

Foto: Tanjug/AP

Stefanos Cicipas

Potom je govorio o mogućnosti da osvoji Grend slem turnir i ponovo izazvao smehotresne reakcije. 

- Postoje dva scenarija kako da uzmem Grend slem. Ili da neko drugi malo bude Novak (pa da imam šanse da tog drugog pobedim) ili da to (Novak) postanem ja! - zaključio je nasmejani grčki teniser. 

Podsetimo, Novak će sledeći meč odigrati sa Ečeverijem u trećem kolu turnira u Australiji. Njegov rival je 32. teniser sveta i u prethodnom meču je izbacio Gaela Monfisa poprilično lako rezultatom 3:0 u setovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading