NI GALEB USRED TERENA MU NIJE DONEO SREĆU! ŠOK NA STARTU AUSTRALIJAN OPENA: Eliminisan Grend slem ŠAMPION!

Autor:

Sport

15.01.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija Kanađanina.

NI GALEB USRED TERENA MU NIJE DONEO SREĆU! ŠOK NA STARTU AUSTRALIJAN OPENA: Eliminisan Grend slem ŠAMPION!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim i Novak Đoković

Šampion US Opena iz 2020. godine i finalista Australijan opena iz iste godine Dominik Tim završio je učešće na startu istog takmičenja posle trilera u Melburnu!

Feliks Ože-Alijasim i Austrijanac priredili su teniski spektakl kojim je zatvoren drugi dan prvog Grend slema u godini! Delovalo je da je Dominik pred "čišćenjem" u tri seta, delovalo je da ćemo vrlo lako ostati bez još jednog Grend slem šampiona na turniru. To se na kraju desilo, ali tek posle maratona. Tim se izdigao iz ponora i priredio užitak gledaocima, najuporniji su ostali do 1.40 posle ponoći - sve je bilo gotovo rezultatom 6:3, 7:5, 6:7, 5:7, 6:3 za Kanađanina.

Ruku na srce, Dominik Tim imao ni sreće sa žrebom, naleteo je na Kanađanina koji je godinama pri samom vrhu (trenutno 30. na svetu). Tim je na 92. mestu ATP liste, i po poziciji i po igrama, daleko je od momka koji je nekad bio pretnja Novaka Đokoviću. 

U momentu kada je Timu dosta toga polazilo od ruke i kada je vodio sa dva nula u četvrtom setu desila se jedan nesvakidašnja scena. Naime, na telen je uletela ptica koja je "kljucnula" nešto sa terena da bi nakon toga uzletela nazad.

Nakon osvajanja četvrtog seta, ipak je usledio pad nekadašnjeg šampiona US Opena, pa je trideseti teniser sveta slavio.

Meč je gotov u 1.40 i to posle pet sati i dva minuta igre. Kad se dobro naspava, Ože-Alijasim će se okrenuti duelu sa Francuzem Grenijeom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading