KAKO GA NIJE SRAMOTA? Novakov PROVOKATOR pokazao pravo LICE! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac govorio o dešavanjima sa prethodnog US Opena.

KAKO GA NIJE SRAMOTA? Novakov PROVOKATOR pokazao pravo LICE! (VIDEO)

Foto: screenshot twiter

Američki teniser Ben Šelton je tokom prethodnog takmičenja na Flešingu “spuštao slušalicu” rivalima, da bi onda usledio meč protiv Novaka Đokovića, koji ga je neprijatno iznenadio.

Naime, pošto je opravdao ulogu favorita i slavio, prvi reket ATP liste je Šeltonu u polufinalu uzvratio istom merom "zalupivši slušalicu", što je u to vreme izazvalo veliko interesovanje medija.

Na sve se tada nadovezao i Benov otac, koji nije imao lepe reči za Noleta:

Na kraju je želeo da se naruga Benu. To nije uradio samo da bi kopirao Bena. Rugao mu se. Šteta što to dolazi od tako velikog šampiona - rekao je Brajan Šelton.

Tema je ponovo postala aktuelna kada je Novak u intervju za francuski "Lekip" izjavio da mladi teniser nije pokazao poštovanje.

- Reakcija je bila uperena ka njemu. Nije se ponašao na pravi način, s poštovanjem, na terenu, a i pre meča. Ako neko sebe smesti u tu nesportsku ‘zonu’ja odgovorim  - otkrio je Nole.

Sada je sam Ben Šelton želeo da progovori o toj situaciji, ali kada je dobio pitanje medija u Melburnu, nije hteo da odgovori konkretno.

- Zaista nemam šta više da kažem o situaciji na US openu. Osećam se kao da me stalno o tome pitaju u poslednjih četiri ili pet meseci - ostao je "zakopčan" Ben.

Nije niko od prisutnih uspeo da ga  nagovori da prokomentariše situaciju.

- Osećam da sam rekao sve što je trebalo. Više volim da pustim i da idem napred. Osećam da se zabavljam na terenu. Svako može da ima mišljenje o tome kako se ponašam. Nemam odgovor na vaše pitanje - naglasio je Šelton.

Zanimljivo da bi Nole i Ben ponovo mogli da ukrste rekete, ali ovog puta na Australijan openu, pošto je žrebom projektovano da se Srbin i Amerikanac sastanu u četvrtom kolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading