ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Marej poslao PORUKU Đokoviću pred start Australijan opena!

Autor:

Sport

10.01.2024

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski teniser se oglasio pred početak prvog Grend slema u sezoni.

ŠTA ĆE REĆI NOVAK? Marej poslao PORUKU Đokoviću pred start Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Endi Marej

Bliži se početak prvog Grend slema u sezoni! Još tačno četiri dana ostalo je do starta Australijan opena na kome će najbolji teniser sveta Novak Đoković pokušati da dođe do rekordnog 11. pehara u Melburnu.

Većina "mladih lavova" će pokušati da svrgne s trona najuspešnijeg tenisera ikada, ali je Nole po mišljenju mnogih izraziti favorit.

Tako razmišlja i nekada ljuti Đokovićev rival i veliki prijatelj Endi Marej. Britanac smatra da će Nole ponovo biti najbolji na "Ozi openu".  

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

- Neće biti lako mladim teniserima protiv Novaka Đokovića. Jednog dana će i njega stići godine, ali ne verujem da će to biti sada. Još uvek deluje sjajno, ali logika kaže, niko ne postaje mlađi nego stariji. Zablistao je na poslednja dva velika događaja prošle sezone, na završnom Mastersu i u Dejvis kupu - rekao je Endi Marej. 

Italijan Janik Siner savladao je Novaka u polufinalu Dejvis kupa, potom su je od njega na Junajted kupu bolji bio Aleks De Minor, ali Britanac je uveren da će srpski as biti najbolji na Australijan openu.

- Većina njih želi prvu titulu na ovakvim turnirima, a to uopšte nije jednostavna situacija. Pogotovo ako je sa druge strane mreže momak koji je takve pehare osvojio rekordnih 24 puta a čak 10 ovde. Psihološki će to biti veoma zahtevno. Australijski open je potpuno druga priča, neće im biti lako protiv njega - istakao je Marej

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading