ANA IVANOVIĆ ČESTITALA BOŽIĆ PRAVOSLAVCIMA: Pogledajte u KAKVOM stajlingu!

Autor:

Sport

07.01.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u moru čestitki.

ANA IVANOVIĆ ČESTITALA BOŽIĆ PRAVOSLAVCIMA: Pogledajte u KAKVOM stajlingu!

Foto: Nemanja Pančić

Bivša teniserka Ana Ivanović udata je za nekadašnjeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera, tako da se u njihovom domu slave svi pravoslavni i katolički praznici. Na dan Bastijeve proslave Božića 25. decembra, "pljuštale" su objave dvoje sportista u penziji. Bilo je slika sa decom, pravljenja kolača, odgovaranja na zanimljiva pitanja i još mnogo toga. 

Tako je i danas podelila fotografiju čestitajući pravoslavcima jedan od najvećih praznika.

Danas je došao red da se u domu Švajnštajger - Ivanović slavi i pravoslavni Božić. Ovaj put je lepa Srpkinja pozirala sama, u kožnom šortsu, i čizmama na štiklu, tako da su do izražaja došle njene duge, izvajane noge. U opisu fotografije stoji kratko.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

- Srećan Božić - napisala je Ana.

Usledili su komentari ljudi koji su joj odgovorili na čestitke, delili komplimente, ali i naglašavali da ona zaslužuje svu sreću ovog sveta, jer uvek nađe vremena da sve pozdravi, čestita, ispoštuje i širi pozitivnu energiju. 

Mnoge ličnosti su danas uputile poruke čestitki pripadnicima pravoslavne veroispovesti. Novak Đoković je čestitao, Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić zajedno, stigle su lepe poruke i od Janisa Sferopulosa, iz košarkaškog kluba Bajern, ali i žene Matijasa Lesora.

Podsetimo, tokom teniske karijere, Ana Ivanović je svojevremeno bila prva igračica WTA liste, a u karijeri je osvojila jedan Grend slem. Bilo je to 2008. godine na Rolan Garosu, kada je u finalu savladala Ruskinju, takođe, bivšu teniserku Dinaru Safinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading