STIŽU PORUKE SA SVIH STRANA: Denver čestitao Božić Jokiću i SVIM PRAVOSLAVCIMA!

Autor:

Sport

07.01.2024

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna u nizu čestitki.

STIŽU PORUKE SA SVIH STRANA: Denver čestitao Božić Jokiću i SVIM PRAVOSLAVCIMA!

Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nikola Jokić je već godinama jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač na celom svetu, o čemu svedoče njegove partije, kao i činjenica da je sa ekipom Denvera došao do titule u NBA ligi, gde je bio i MVP velikog finala.

Zbog toga, ali i mnogo čega drugog, jasno je svima zašto je Nikola Jokić veoma važan za ovu franšizu, koja traži svaki momenat da mu ukaže poštovanje i sugeriše na to koliko je voljen u Koloradu.

Ovoga puta, iz Denvera su se oglasili na srpskom, pošto su čestitali pravoslavni Božić Nikoli Jokiću, ali i svima u Srbiji, kao i ostalima koji isti proslavljaju.

 

 

- Srećan Božić Nikoli, ali i svima koji ga slave danas - napisali su iz Denvera uz jednu sliku.

Mnoge ličnosti su danas uputile poruke čestitki pripadnicima pravoslavne veroispovesti. Novak Đoković je čestitao, Aleksej Pokuševski i Vasilije Micić zajedno, stigle su lepe poruke i od Janisa Sferopulosa, iz košarkaškog kluba Bajern, ali i žene Matijasa Lesora. Takođe, Ana Ivanović je poželela srećan Božić.

Podsetimo, Jokić i Denver poraženi su pre dve večeri od Orlando Medžika uprkos sjajnoj partiji srpskog centra (29 poena, 8 asistencija), ali ono što je ostalo zapamćeno je kako su izgledale Nikoline ruke nakon meča. Pune ožiljaka, krvi, svežih rana, čovek bi pomislio da je bio na bojnom polju. Ono što je bizarno je, da je pored svih batina koje je dobio, na liniji penala bio četiri puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading