KARI UMALO ZAPLAKAO ZBOG JOKIĆA! Izraz lica najboljeg trojkaša svih vremena GOVORI koliko mu je PORAZ teško pao! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.01.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar doneo pobedu Denveru protiv Golden Stejta trojkom u poslednjoj sekundi utakmice.

KARI UMALO ZAPLAKAO ZBOG JOKIĆA! Izraz lica najboljeg trojkaša svih vremena GOVORI koliko mu je PORAZ teško pao! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji trojkaš svih vremena Stef Kari nije mogao da veruje šta se dogodilo i kakav je poen za pobedu Nagetsa dao Nikola Jokić.

Najveća zvezda Denvera je na nestvaran način presudio Golden Stejt Voriorsima (130:127) i doneo pobedu šampionu trojkom sa gotovo pola terena uz zvuk sirene.

Odigrao je Jokić još jedan odličan meč, ali ono što je uradio u samoj završnici, graniči se sa njegovim najboljim poduhvatima na NBA utakmicama.

Foto: Tanjug/AP

 

Kakav je podvig načinio Somborac, dovoljno govori reakcija Stefa Karija, najboljeg šutera svih vremena. Muk je zavladao u "Čejs centru" u San Francisku, čulo se samo slavlje košarkaša tima iz Kolorada, a posebno je bolno za one koje podržavaju "ratnike" bilo videti izraz lica najboljeg košarkaša u istoriji ovog tima.

Kari je ostao u potpunom šoku. Nekoliko trenutaka pošto je "Džoker" uradio ono u čemu je on najbolji na svetu, nepomično je stajao i žvakao štitnik za zube.

Jokić je Nagetse odveo do 25 pobede u 36 utakmica, a Karijevih 30 poena nisu bili dovoljni za 17 trijumf Golden Stejta koji je sada na učinku od 16 pobeda i 18 poraza, zbog čega se nalazi na 10. mestu tabele Zapadne konferencije NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading