MOŽETE LI DA PONOVITE OVAJ ĐOKOVIĆEV POTEZ? Novak IZAZVAO pratioce na društvenim mrežama!

Autor:

Sport

15.12.2023

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripreme za novu sezonu teku odlično.

MOŽETE LI DA PONOVITE OVAJ ĐOKOVIĆEV POTEZ? Novak IZAZVAO pratioce na društvenim mrežama!

Foto: www.profimedia.rs

Završena je još jedna od najuspešnijih sezona u karijeri Novaka Đokovića, pa i u teniskoj istoriji. Pisali smo o njegovim ovosezonskim postignućima i trofejima, a sada se reket broj jedan na svetu odmara i priprema za ono što ga očekuje 31. decembra kada startuje "United" Kup.

Osim što "gazi" sve redom na terenu, Đoković je aktivan i na društvenim mrežama. Ovog puta je pokazao zavidne sposobnosti kada je u pitanju fleksibilnost. 

Na svom Tviter/X nalogu je objavio snimak i dao izazov njegovim fanovima po nazivu "izazov fleksibilnosti", te je izazvao sve da pokažu kakvi su oni u tome.

Cela priča je nastala nakon jedne sesije snimanja, kada se istezao i privukao pažnju jednom vežbom.

- Hej ljudi, mnogi su me ljudi pitali za komad koji sam uradio sa 60 minuta. Konkretno, postojala je jedna scena snimanja koju smo radili u teretani gde sam se istezao. I pomislio sam, zašto ne bih započeo fleksibilnost izazov? Evo nas, za svakoga ko je voljan da to uradi - počeo je Đoković.

 

 

Potom je krenuo da objašnjava kako se ovaj izazov ispunjava, odnosno kako se vežba radi.

- Dakle, ovako će to izgledati. Pokušaću da ponovim ono što sam tamo uradio za 60 minuta. U redu, bilo koja noga, savijte je ovako, dodirni zemlju, vrati se, uhvati nogu, ispruži se bez pada, drži pet sekundi. To je to. Pokažte mi šta imate - izazvao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading