ALEKSANDAR VUČIĆ ODUŠEVLJEN JANKOM TIPSAREVIĆEM: Neverovatno je USPEŠAN u svemu!

Autor:

Sport

13.12.2023

00:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u popularnoj TV emisiji "Ami G Show" na Pinku, zajedno sa bivšim teniserom Jankom Tipsarevićem, imitatorom Daliborom Golubovićem i pevačicom Tijanom Milentijević.

ALEKSANDAR VUČIĆ ODUŠEVLJEN JANKOM TIPSAREVIĆEM: Neverovatno je USPEŠAN u svemu!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tara Radovanović

Predsednik Vučić dotakao se i mnogih sportskih tema, a otkrio je i koliko poštuje Janka Tipsarevića i njegovu posvećenost i predanost.

Vučić je rekao da Janko voli to što radi, ima uverenja i da je na snimanje došao pravo sa Kopaonika, na koji se odmah vraća.

- A ne zakasni nikada ni minut. To je čudesno, kako ljudi u sportu dobiju navike da budu uspešni i u svemu drugom- rekao je Vučić o Tipsareviću.

Tipsarević je govorio o svom političkom angažmanu, zašto je prekinuo karijeru, a dotakao se i nekih zanimljiv detalja iz mladosti.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Janko Tipsarević

 

Naime, na pitanje na koga se "ložio" ranije, uz osmeh je odgovorio.

- Na Pamelu Anderson i Deniz Ričards - rekao je Janko.

Tipsarević je bio poznat kao veliki plej-boj u mladosti, ali se skrasio uz suprugu Biljanu koja mu je najveća podrška u svemu što radi.

- Glavni razlog, iskreno, je bio naš predsednik. Pre nego što sam se odlučio da budem deo SNS, nije to odjednom došlo... Ja sam dve godine išao po kući i pričao:"Bože, šta radi ovaj čovek? Kakva je Srbija nekada bila, a kakva je sada? Kako to on uspeva da balansira?". Od supruge Biljane došla je ideja:"Pa, šta pričaš? Hajde, preduzmi nešto". Sportista sam, pitao sam se da li sam ja za politiku ili nisam... Odatle se izrodilo to, isključivo i samo zbog njega, iako sam upoznao fenomenalne ljude za ovih osam meseci u partiji, ali zbog njega, njegovog načina vođenja ove zemlje i vrednosti sam odlučio da budem deo ove priče - rekao je Tipsarević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (34)

Loading
brane

13.12.2023 08:07

Što više ovakve iskrenosti i Srbija će nam biti sve stabilnija ,bogatija i srpskija.

Bogoljub

13.12.2023 08:21

Sa najboljima idemo do pobede nema sada stajanja

Goga

13.12.2023 08:21

Svi naši uspešni sportisti su za poštovanje.

Bilja

13.12.2023 08:21

Tipsarević je pametan čovek i odlično je uvideo na koji nacin može pomoći državi.