PREDSEDNIK VUČIĆ NAHVALIO JOKIĆA: Poseban je i to se RETKO VIĐA! Njegova porodica je PRAVA SRPSKA!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

23:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nikola je najbolji, šta god oni govorili".

PREDSEDNIK VUČIĆ NAHVALIO JOKIĆA: Poseban je i to se RETKO VIĐA! Njegova porodica je PRAVA SRPSKA!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, printscreen/youtube.com

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u popularnoj TV emisiji "Ami G Show" na Pinku, zajedno sa bivšim teniserom Jankom Tipsarevićem, imitatorom Daliborom Golubovićem i pevačicom Tijanom Milentijević.

Osim zabavnog sadržaja, pomenuti šou imao je i sportski kutak u kojem je Vučić govorio o Nikoli Jokiću, jednom od najboljih košarkaša današnjice. Inače, prva zvezda Denver Nagetsa podržao je Vučićevu listu na predstojećim izborima u Srbiji 17. decembra.

- Jokić je poseban, ne zato što je podržao našu listu, već ima nešto što drugi nemaju. Sjajna dva brata, porodicu koja se drži na okupu. Prava srpska porodica koja je napravila ogroman uspeh u Americi. Ali iznad svega, on ima mozak, to je nešto što se retko rađa. I on i Luka Dončić - rekao je Vučić i dodao da Jokić ima i mekane prste i neverovatan osećaj za loptu.

Popularni Džoker je aktuelni NBA šampion, a pritom je bio i dvostruki uzastopni MVP ligaškog dela takmičenja u najjačoj košarkaškoj ligi sveta.

- Jokić je danas najbolji, šta god oni govorili - naglasio je predsednik Srbije.

Srbiju, vice-šampiona sveta na nedavnom Mundobasketu u Manili, dogodine očekuju izazovi na Olimpijskim igrama u Parizu, a navijači "orlova" se nadaju najjačem sastavu i potencijalnom duelu sa Amerikancima.

- Mislim da će to biti najbolji meč svih vremena, u polufinalu Olimpijskih igara. Ameri su prejaki svakako. I dalje su jači od nas, ali ako igraju Nikola, Bogdan, Vasa, sa svim ovim momcima koji su igrali sjajno... Nije to laka utakmica za Amerikance - zaključio je Aleksandar Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (30)

Loading
Caca

13.12.2023 06:08

Jokić je naš junak koji zna timsku igru,i sve pohvake za njega i njegovu porodicu!

Igor

13.12.2023 07:33

Jokic je legenda

Igor

13.12.2023 07:33

Jokic je legenda

Rajko

13.12.2023 08:23

Moramo da nastavimo napred to je put koji nam otvara nova vrata na svim poljima