Janko Tipsarević otkriva zašto je ušao u politiku - nećete verovati šta je rekao!

Autor:

Vesti

12.12.2023

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je završio svoju profesionalnu tenisku karijeru, Janko Tipsarević i dalje je, na sopstveno zadovoljstvo, u sportu, a odnedavno i u politici, o čemu je govorio večeras na Pinku, u emisiji Ognjena Admižića.

Janko Tipsarević otkriva zašto je ušao u politiku - nećete verovati šta je rekao!

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić, Pink/Printscreen

Večeras je Janko Tipsarević bio gost u emisiji "Amidži šou" gde je voditelj Ognjen Admižić konstatovao da je Jankova karijera bila fantastična. Tipsarević je na to odgovorio šalom na sopstveni račun, ističući da je njegova karijera bila "pre mnogo godina" i da je od tada nabacio deset kilograma.

- Janko, karijera je bila fantastična - konstatovao je voditelj emisije "Amidži šou" na samom početku Jankovog gostovanja, što mu je bila idealna prilika da se našali na sopstveni račun.

- Bila, pre mnogo godina! Pre četiri već... Pre četiri godine i jedno deset kila (smeh) - našlio se Tipsarević, pa istakao:

Republika

Foto: Pink/Printscreen

 

 

Povlačenje sa teniskih terena bilo je neizbežno zbog brojnih zdravstvenih problema, a Janko je iskreno priznao da je glavni razlog zbog kojeg se odlučio na politički angažman upravo Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije.

- Glavni razlog, iskreno, je bio naš predsednik. Pre nego što sam se odlučio da budem deo SNS, nije to odjednom došlo... Ja sam dve godine išao po kući i pričao:"Bože, šta radi ovaj čovek? Kakva je Srbija nekada bila, a kakva je sada? Kako to on uspeva da balansira?". Od supruge Biljane došla je ideja:"Pa, šta prićaš? Hajde, preduzmi nešto". Sportista sam, pitao sam se da li sam ja za politiku ili nisam... Odatle se izrodilo to, isključivo i samo zbog njega, iako sam upoznao fenomenalne ljude za ovih osam meseci u partiji, ali zbog njega, njegovog načina vođenja ove zemlje i vrednosti sam odlučio da budem deo ove priče.

Republika

Foto: Pink/Printscreen

 

 


Novi počeci u politici



Janko Tipsarević je nedavno započeo svoj politički angažman, a u emisiji je istakao da je to odluka koju je doneo vođen ličnim uverenjima i željom da doprinese društvu na drugačiji način.


O karijeri



Izrazivši zahvalnost za protekle godine provedene u tenisu, Tipsarević je istakao da je njegova karijera bila izuzetna, ali da je došlo vreme za nove izazove i doprinos zajednici kroz politički rad.

- Zadnjih par godina je bilo stvarno mučno, jer u pet godina sam imao osam operacija. Ceo taj proces treniranja i vraćanja je postao ne baš sjajan. Ali, dobro je da u tih pet godina, doduše i ranije, jasno sam znao da želim da ostanem u sportu, da se bavim tenisom kroz ovaj ili onaj način. Pomogao mi je jako puno da donosim neke odluke kad sam imao više vremena - objasnio je Tipsarević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (18)

Loading
Maja

12.12.2023 22:43

Znate da radite prave stvari kada vam ovako neka legenda poput Janka da podršku i javno kaže da se opredelila za politiku isključivo zbog Vučića i njegove uspešne vladavine. Janko nikakav interes nema on je zaradi i novac i karijeru i poznat je. Njegov interes je bolje sutra za Srbiju.Bravo za Jankivo iskreno priznanje.

Ena

12.12.2023 23:41

Nemoguće je ne videti koji je napredak ostvarila Srbija poslednjih nekoliko godina, i zato Vučić ima ogromnu podršku u narodu.

Ana

13.12.2023 00:27

Kao i većina malo bolje je osluškivao ko se koliko bori za Srbiju i izabrao je pravu stranu.

Mila

13.12.2023 08:11

Janko je legenda sporta i cim je on prepoznao vrednost uclanjenja i bavljenja politikom onda je to zaista velika stvar. Srbija nesme da stane