ĐOKOVIĆI I SRBI SAMO KUKAJU, JOŠ ĆEMO IM SE I IZVINJAVATI ZBOG RATA: Hrvatska atletičarka SRAMNO NAPALA Novaka

Autor:

Sport

12.12.2023

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored najboljeg tenisera sveta Hrvatica brutalno izvređala i Lepu Brenu.

ĐOKOVIĆI I SRBI SAMO KUKAJU, JOŠ ĆEMO IM SE I IZVINJAVATI ZBOG RATA: Hrvatska atletičarka SRAMNO NAPALA Novaka

Foto: Tanjug/AP, Profimedia, ATA Images

Novak Đoković bio je dete kada je na prostoru bivše Jugoslavije buktao rat, odnosno imao je 12 godina kada je NATO agresor bombardovao SR Jugoslaviju 1999. Zbog toga ne čudi da je Nole u više navrata govorio o ratnim traumama, a i kada nije hteo na tome su insistirali brojni zapadni mediji. O traumatičnim doživljajima rata Đokovića i njegovu porodicu često pitaju čak i Hrvati.

Tako je o ratu i ratnim traumama, pre svega kod dece, na svojim panelima govorila i Novakova supruga Jelena. Odnosno, Hrvati kao da osećaju grižu savest pa o viđenju rata pitaju sve viđenije Srbe kada im odu u goste. Tako je bilo i nedavno kada je povodom serije koncerata svoje snaje Aleksandre Prijović u Zagrebu intervju dana i pevačka zvezda na našim prostorima Lepa Brena. Međutim, mnogi Hrvati pokazuju svoje pravo i smeta im da slušaju o ratnim strahotama kroz koje su proši Srbi, a jedna od njih je i hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić (40), tamošnja rekorderka u bacanju kladiva. Ona je izazvala veliku pažnju javnosti svojom Fejsbuk objavom u kojoj je govorila o Novaku Đokoviću, Lepoj Breni, traumama ovdašnjih ljudi nakon rata i ratova.

 

 

- Upalim neki podkast, Jelena Đoković napominje traume aludirajući na ratna zbivanja. Novak isto istraumatiziran ratom. Otvorim "naše" medije Brena navodi traume koje su prošli ona i Bobo u braku pa kaže "teške situacije koje smo preživeli zajedno - otmica deteta, raspad države, smrt roditelja". Raspad države u top 3 životne traume. U budućnosti jednog dana svi mi moraćemo se izviniti braći zbog traume raspada države, rata. Malo po malo do toga vodi nas naša politika, mediji i povesničari. Paralelno ućutkujući nas rat je prošlost, okrenimo se budućnosti - napisala je  Brkljačićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dara

17.12.2023 09:33

Pa napravili ste genocid nad srpskim narodom. Šta očekujete da vas volimo. Stidi se makar a od tebe niko ni ne ocekuje izvinjenje već kaznu za ustaše.