NOVAK, JELENA, STEFAN, MARKO, A TU JE I NOVI ČLAN PORODICE ĐOKOVIĆ: Novak prve dane odmora provodi na plaži

Autor:

Sport

27.11.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta puni baterije u krugu najbližih.

NOVAK, JELENA, STEFAN, MARKO, A TU JE I NOVI ČLAN PORODICE ĐOKOVIĆ: Novak prve dane odmora provodi na plaži

Foto: PRofimedia

Novak Đoković uživa na zasluženom odmoru. Srpski teniser zaršio je još jednu godinu na prvom mestu ATP liste, sa tri osvojena grend slema i titulom na Završnom mastersu, a malo je nedostajalo da Srbiji donese finale a možda i trofej u Dejvis kupu. Zato ne čudi da je Nole  iz Malage otišao pravo u Marbelju gde ima kuću i opustio se sa porodinom.

Foto: PRofimedia

Novak i Stefan Đoković bacali frizbi

Đokovići su porodično dan proveli na plaži, pa iako nije bilo za kupanje, oni su uživali. Tako su Novak, njegov sin Stefan i brat Marko, koji živi u Marbelji, igrali fudbal i dobacivali se frizbijem. Da je vreme lepo svedoči to što su Nole i Stefan bili u šortsevima i majicama kratkih rukava, dok je Marko ipak nosio donji deo trenerke. Sve to posmatrala je Jelena kojoj je očigledno bilo hladno dok je stajala sa strane, pa je bila u jakni.

Foto: www.profimedia.rs

Novak vešt i sa fudbalskom loptom

U jednom tretku Novaku je očigledno bilo vruće pa je čak skinuo majicu i ostao go iznad pojasa, pa su se jasno videli mišići, ali i krst koji nosi oko vrata. Bilo je tu i vremena za razmenu nežnosti. Tako je Đoković u više navrata grlio Stefana, a onda i suprugu. Pali su i sočni poljupci, kao i zagrljaji.

Foto: www.profimedia.rs

Ljubav: Novak i Jelena Đoković

Međutim, jedan detalj je posebno zapao u oči, evidentno novi član porodice Đoković. U pitanju je pas kojeg je Novak držao dok je stajao sa Jelenom, s tim da se ovaj put nisu odlučili za "pufnastu" vrstu koje su bili Pjer i Tesla.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading