NADAL OĆELAVIO ZBOG ĐOKOVIĆA - Španac se vraća, a ne liči na sebe

Autor:

Sport

09.12.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rafa zbog rivalstva s Novakom naprezao telo preko svojih granica, što je ostavilo posledice na njegovim nogama, ali i kosi, koja ga ponovo napušta.

NADAL OĆELAVIO ZBOG ĐOKOVIĆA - Španac se vraća, a ne liči na sebe

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Rafael Nadal vraća se tenisu u 2024. pošto se oporavio od povrede, ali ne da ozbiljnije zapreti Novaku Đokoviću, već da odigra poslednji ples. Španac nije igrao od ovogodišnjeg Australijan opena jer se oporavljao od povrede kuka, a u međuvremenu je operisao i povređenu tetivu. Sada je najavio da će se, kao 664 na ATP listi, sa zaštićenim renkingom vratiti u Brizbejnu, a onda i u Melburnu.

Međutim, navijače širom sveta je od vesti da će mu predstojeća sezona verovatno biti poslednja u karijeri mnogo više iznenadilo kako Rafa izgleda. Jedan navijač pohvalio se na društvenim mrežama selfijem s Nadalom na kojem Španac jedva liči na sebe. Vidno je ostario, a kosa ga očigledno ponovo napušta. Španac je znatno ćelaviji, što je očigledno posledica naprezanja tela preko granica dok je vodio rovovske bitke s Đokovićem.

 

 


Da problem po Rafu bude veći, on je 2016. presađivao kosu u klinici u Madridu. Zbog sve veće ćelavosti Nadal je važna tema po društvenim mrežama.

- Pa on je kao starac, šta mu se desilo - upisao je jedan zabrinuti navijač, dok je drugi iskoristio priliku da se našali:

- Neko treba da kaže Nadalu da je vreme za tretman Andrea Agasija.

Na sve ovo, dodatno su još jače odjeknule Rafine reči o povlačenju zauvek.

- Postoje dobre šanse da će mi ovo biti poslednja godina, pa i da ću igrati samo šest meseci - poručio je Nadal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading