SLAVNI STRUČNJAK TVRDI! Novak će OSVOJITI Olimpijske igre, ali ni OVO nije NEREALNO!

Autor:

Sport

01.12.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta odmara se od uspešne sezone.

SLAVNI STRUČNJAK TVRDI! Novak će OSVOJITI Olimpijske igre, ali ni OVO nije NEREALNO!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Predstojeća godina biće veliki izazov za Novaka Đokovića. Osim zlata na Olimpijskim igrama, koje mu jedino nedostaje u bogatoj kolekciji trofeja, srpski as će pokušati i da osvoji kalendarski slem, pošto mu je u tek završenoj sezoni za dlaku izmakao.

Po mnogima jedan od najvećih teniskih stručnjaka Patrik Muratoglu smatra da će Nole u 2024. godini osvojiti sve pehare. 

- Novak će u 2024. biti gladan titula kao što je bio i u 2023. Ima veliki cilj. Želi da podeblja rekord po broju grend slemova koji verovatno nikada neće biti oboren, a on je u poziciji da to uradi. Ima 36 godina, a već 24 grend slem titule. Tu je rekord, svež je i mentalno i fizički - rekao je Muratoglu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Patrik Muratoglu

Proslavljeni stručnjak ovo tvrdi, pošto je nedavno čuo reči prvog tenisera sveta o planovima za narednu sezonu.

- Rekao je, "zašto ne bih osvojio četiri slema naredne godine"... Možda zvuči ludo, ali ove je osvojio tri i igrao jedno finale. Bio ne na meč od toga da osvoji sva četiri. Naravno da može da misli o tome i o olimpijskom zlatu. To je jedino što mu nedostaje i želi ga. Može li da uradi to? Da, može - istakao je Patrik Muratoglu.

Predstojeće Olimpijske igre biće održane u Parizu, što je Đokoviću odlično poznat teren, a ne treba govoriti koliko je Novak "gladan" zlatne medalje na najvećem planetarnom sportskom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading