LEGENDARNA ŠAMPIONKA UZBURKALA DRUŠTVENE MREŽE! Slavna teniserka ovim rečima ZAPUŠILA usta Novakovim hejterima!

Autor:

Sport

22.11.2023

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godinama su Viktorija Azarenka i Novak Đoković veliki prijatelji.

LEGENDARNA ŠAMPIONKA UZBURKALA DRUŠTVENE MREŽE! Slavna teniserka ovim rečima ZAPUŠILA usta Novakovim hejterima!

Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Novak Đoković i Viktorija Azarenka

Najbolji teniser sveta Novak Đoković glavna je tema u "belom sportu", a reči Viktorije Azarenke uzburkale su strasti, naročito kod ljudi koji nikada neće priznati uspehe srpskog asa.

Nole je osvajanjem Završnog mastersa u Torinu ispisao novu istoriju i već uveliko provodi 400. nedelju na vrhu ATP liste. I dok njegovi fanovi veličaju uspehe Srbina, mnogi i dalje ne žele da priznaju da je on teniski GOAT, pa konstantno osporavaju rekorde koje je postavio, pobede i osvojene titule.

Proslavljena grend slem šampionka Viktorija Azarenka, koja je inače dobra Noletova prijateljica godinama, ostavila je poruku na društvenim mrežama. Beloruskinja je izazvala "potres" i novu buru oko Novaka Đokovića, pošto je stala u zaštitu prvog reketa sveta.

 

 

- Novakova sposobnost da podigne svoj nivo igre i posvećenosti posle poraza kako bi pobedio je po mom mišljenju najpotcenjenija stvar koju sam videla u tenisu. Čestitam na novom performansu kojim si oborio rekord Novače - oglasila se Azarenka, a njena reakcija izazvala je lavinu tvitova na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading