NAJBOLJI IKADA IZAŠAO NA TEREN! Nole vežbao u Malagi, a jedan DETALJ je posebno ZABRINUO navijače! (VIDEO/FOTO)

Autor:

Sport

21.11.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder po broju grend slem titula predvodi selekciju Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Velike Britanije.

NAJBOLJI IKADA IZAŠAO NA TEREN! Nole vežbao u Malagi, a jedan DETALJ je posebno ZABRINUO navijače! (VIDEO/FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se u Malagi, gde će u četvrtak predvoditi reprezentaciju Srbije u okviru četvrtfinala Dejvis kupa.

Nole je danas u ovom španskom gradu odradio i prvi trening pred predstojeće izazove. On je u drugi po veličini najveći grad Andaluzije stigao iz Torina gde je po rekordni sedmi put osvojio Završni masters turnir, pobedom nad Italijanom Janikom Sinerom rezultatom 2:0 (po setovima 6:3, 6:3).

Đoković je tokom dana na treningu "sparingovao" sa Filipom Krajinovićem, kojeg nema na terenu već duži vremenski period. Međutim, ono što je posebno upalo u oči navijačima jeste da je Đoković oko leve ruke nosio steznik.

Foto: Tanjug/AP

 

Takva praksa nije bila običaj na nekim od ranijih treninga. Ovo je zabrinulo mnoge navijače Srbije i Novakove širom sveta, ali ne treba sumnjati da će to uticati na Đokovićevu igru u četvrtak protiv Britanaca.

Za Veliku Britaniju, podsetimo, neće nastupiti najveće ime Endi Marej, koji se u međuvremenu povukao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Pored Novaka i Filipa, na treningu su se našli i Janko Tipsarević, Ilija Bozoljac, selektor Viktor Troicki, a prvi reket sveta trenira na sporednom terenu dvorane "Karpena" i nalazi se u srpskoj majici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading