POSLE KRAHA U TORINU! Rune odlučio ko će ga trenirati u novoj sezoni!

Autor:

Sport

19.11.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danski teniser doživeo neuspeh na Završnom Mastersu.

POSLE KRAHA U TORINU! Rune odlučio ko će ga trenirati u novoj sezoni!

Foto: www.profimedia.rs

Rune i Beker

Iako je do poslednjeg kola i meča protiv Janika Sinera bio u igri za plasman među četiri najbolja, Holger Rune nije uspeo da savlada Italijana i eliminisan je već u grupnoj fazi Završnog Mastersa u Torinu.

Dalje su prošli domaći teniser i najbolji ikada Novak Đoković, koji će se večeras i sastati u velikom finalu od 18 časova.

Nekadašnji Noletov trener Boris Beker vodio je brigu o Runeu, koga je preuzeo u finišu sezone, ali samo na probni rad. Uprkos ranom ispadanju, Danac je odlučio da nastavi saradnju sa legendarnim Nemcem, pošto je procenjeno da otkako rade zajedno, Holger je neverovatno podigao formu.

Foto: www.profimedia.rs

 

Tu informaciju potvrdila je i majka danskog asa, Aneke Rune.

Radujemo se što ćemo nastaviti dobar rad i u predsezoni i u 2024. sa ovim timom. Oduševljena sam da smo konačno pronašli nešto što Holgera čini srećnim i što mu omogućava da se razvije tako da može da postavi cilj da osvaja i grend slem titule - rekla je Holgerova majka.

Rune i Beker su saradnju počeli u oktobru, a Danac je tada bio na skoru 1-6. Posle toga krenuo je da ređa pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading