NOVI REKORD ZA NOLETA: Najbolji tenisr SVIH VREMENA nastavlja da POMERA GRANICE!

Autor:

Sport

19.11.2023

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dostignuće vredno divljenja.

NOVI REKORD ZA NOLETA: Najbolji tenisr SVIH VREMENA nastavlja da POMERA GRANICE!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković plasirao se u finale Završnog mastersa u Torinu, porazivši Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (6:3, 6:2) i tako još jednom pokazao da mu nema ravnog i pored toga što ima 36 godina.

Mlade snage mogu da gledaju i da uče od šampiona. Sledeći na redu je miljenik domaće publike Janik Siner, koji je uspeo da savlada Noleta u grupnoj fazi, ali će finale biti potpuno drugačiji meč.

Novak drži sve velike rekorde u tenisu. Prvi je po broju nedelja kao svetski broj jedan, a od ponedeljka će probiti magičnu granicu od 400. Najviše gren slemova, najviše mastersa, najviše pobeda nad igračima iz top 10, sva tri gren slema osvajao je po tri puta, ima pozitivan skor sa svim najvećim rivalima i još mnogo,mnogo toga.

Plasmanom u finale u Torinu, Novak je ostvario još jedno dostignuće, a ponovio je svoj uspeh iz 2015. godine.

 

 

Naime, Đoković je ove godine igrao finale svih pet velikih turnira (Australijan open, Rolan Garos, Vimbldon, US open, Završni masters)

Jedini uz Noleta koji je uspeo ovo u karijeri je Rodžer Federer koji je to uradio 2006. i 2007. godine.

Prisetimo se 2015. godine, tada je Novak izgubio samo finale Rolan Garosa od Stana Vavrinke, a ostale četiri titule je osvojio.

Ove godine, Đoković je izgubio samo finale Vimbldona od Karlosa Alkaraza. Dalje zaključite sami šta će se desiti u finalu u Torinu protiv Janika Sinera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading