LEGENDARNI TENISER NEMA DILEMU! Prognozirao finaliste Mastersa u Torinu, jedan je Novak, a drugi...

Autor:

Sport

18.11.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije imao dilemu.

LEGENDARNI TENISER NEMA DILEMU! Prognozirao finaliste Mastersa u Torinu, jedan je Novak, a drugi...

Foto: www.profimedia.rs

Kako se bliži polufinale Mastersa u Torinu, raste i neizvesnost kod navijača koga će gledati u borbi za poslednji ATP trofej u ovoj sezoni.

Finale pre finala odigraće Novak Đoković i Karlos Alkaraz od 21 čas, dok se u dnevnom terminu od 14 časova i 30 minuta sastaju ljubimac domaće publike Janik Siner i Danil Medvedev iz Rusije.

Proslavljeni američki dubl igrač Patrik Mekinro objavio je na društvenim mrežama svoju prognozu i koga vidi u borbi za pehar, naravno, najboljeg ikada nije mogao da izostavi.

 

 

- Očito su ovo četiri najbolja igrača u 2023. godini. Očekujem finale između Đokovića i Sinera - napisao je Mekinro.

Za mlađe da podsetimo, Patrik je nekada bio dobar igrač u konkurenciji parova, a kasnije i trener, a ujedno je i brat legendarnog Džona Mekinroa.

Italijan Siner je u grupnoj fazi naneo Novaku Đokoviću jedini poraz (1:2), zbog kojeg mu je bilo dovedeno pitanje plasmana u polufinale, ali je Srbin prošao tamo upravo zahvaljujući Janiku koji je dobio Danca Holgera Runea s 2:0 i učinio uslugu prvom reketu sveta.

Ipak, ukoliko dođe do njihovog novog duela u finalu, biće to prilika da se Nole s kamatom revanšira za neuspeh u grupnoj fazi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading