UVOD U POLUFINALE ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: Evo šta kažu kladionice!

Autor:

Sport

18.11.2023

05:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole favorit!

UVOD U POLUFINALE ĐOKOVIĆ - ALKARAZ: Evo šta kažu kladionice!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaraz

Novak Đoković i Karlos Alkaraz po peti put odmeriće snage u međusobnom meču večeras u polufinalu Završnog mastersa.

Duel dvojice najboljih tenisera trenutno priželjkivale su narodne mase, a zakazan je sa 21.00 u Torinu. A, televizijski prenos biće na kanalu Sportklub1.

Dve pobede do sada ostvario je Novak, a jednu Španac.

Bukmejkeri su veče pred meč izašli sa kvotama i verovatnoćama za pobedu za meč Novaka i Karlosa, a interesantno je da je Srbin postavljen za blagog favorita.

Naime, kladionice veruju da će Novak sutra izaći kao pobednik sa kvotom 1,60, dok je na Alkaraza postavljena kvota od 2,50.

Pretvoreno u procente, verovatnoća da će Đoković slaviti i plasirati se u finale Torina iznosi 62,5%, dok je na Španca verovatnoća u procentima postavljena na 37,5%.

Karlos Alkaraz kao i obično imao je samo reči hvale na rivala Đokovića.

U isto vreme je tu, ali i daleko. Igram sa Novakom u polufinalu. Naravno da sanjam o tituli, ali moram da igram savršeno, prvo u polufinalu. Igram protiv jednog od najboljih u istoriji. Najboljeg na svetu u ovom momentu. Moraću da dam sve od sebe ako hoću da ga pobedim - rekao je mladi španski as, a potom priznao da uoči mečeva ima rituale, čak i da protiv protiv Đokovića praktikuje neku posebnu vrstu rituala. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading