SPORTSKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete pratiti prenos meča Đoković - Alkaraz!

Autor:

Sport

18.11.2023

08:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće protiv Karlosa Alkaraza polufinalni meč završnog mastersa u Torinu.

SPORTSKI DOGAĐAJ DANA! Evo gde možete pratiti prenos meča Đoković - Alkaraz!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser sveta, srpski as Novak Đoković, večeras će se naći u polufinalu završnog mastersa u Torinu. Njegov protivnik biće mladi španski teniser Karlos Alkaraz.

Organizatori turnira u Torinu saopštili su da će se ova dva tenisera sastati u večernjem terminu, tačnije u 21 čas. Ovo će biti prvi put da se Đoković i Alkaraz suoče na terenu, a meč će biti prenošen uživo na kanalu Sportklub 1. Za one koji ne budu u mogućnosti da gledaju TV prenos, tekstualni prenos meča biće dostupan na našem sajtu.

Novak Đoković je trenutno najbolji teniser sveta, a ove sezone je osvojio tri grend slema i još nekoliko važnih turnira. Međutim, u Torinu će morati da se suoči sa mladim i talentovanim Karlosom Alkarazom, koji je već pokazao da ima veliki potencijal. Ovaj meč će biti pravi test za obojicu igrača, a sigurno će biti zanimljivo videti kako će se Đoković nositi sa izazovom koji mu pruža Alkaraz.

Pored toga, ovaj meč će biti posebno interesantan jer će se igrati u večernjem terminu. Ovo je prvi put da se na ovom turniru igra uveče, što će svakako uticati na igru tenisera. Publika će imati priliku da uživa u spektaklu i da bodri svoje favorite, a sigurno će biti i mnogo teniskih stručnjaka koji će pažljivo pratiti ovaj meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading